• twitter'da denk geldiğim yeni bir şiddet olayı.
    artık bunların tükeneceğinden yana umudum kalmadı. virüsten daha hızlı çoğalıyorlar.

    görüntüler aşırı derecede rahatsız edici. kaynak
  • bir canlıya bunu yapacak ne yaşıyorlar çok merak ediyorum
  • arkadaşlar bu adamın yerini yurdunu ifşa edin. o acımasızca vurduğu gariban gibi sokaklara düşsün. toplumdan dışlansın. perişan olsun. o köpekten özür dilenecek hallere gelsin. haydi dostlar ibret-i alem için bunu yapabiliriz. cimer'e de şikayet edelim. haydi lütfen. o gariban köpeğin yaşadıklarını birebir yaşayarak savunmasızlığı garibanlığı ve örselenmeyi yaşayarak doğru mu yanlış mı yaptığını kalıcı şekilde öğrenmeli.
  • bir gün birinizle denk geleceğiz. şerefsiz adam.
  • aha işte bunu her an yapabilecek insanlar aramızda (#108216907)

    şu olaya bile köpektaparlar diyerek entry girmiş.
  • bu orospu çocuğunun uyguladığı şiddeti görmezden gelip hala mağdur olan bu masum canlılardan rahatsız olan ‘rahatsız’ insanları gördüğümüz başlık.sevgisiz yetişmişsiniz, aileniz sizlere hiçbir eğitim verememiş, bencil bir tür olarak boş bir hayat sürüyorsunuz.herhangi bir canlıya kötü gözle bakan, zalim, şiddet yanlısı, yok etme meraklısı insanların bir an önce duydukları nefretin onları bulmasını diliyorum.bu hayvanları döven, zehirleyen, tecavüz eden, türlü işkenceler edip öldüren canavarların ufak bir para cezası değil, hapis cezası almasını talep ediyorum ki yaptıklarının karşılığı bu da olmamalı kısasa kısas yapılmalı onların anladığı dil bu aslında.bu başlığın konusu olan vicdansız hüseyin afşar adlı şahsın, uyguladığı şiddete sessiz kalmayalım, cimere şikayet edelim.
  • köpeklerin acilen bu sokaklardan güvenli bir yere götürülmesi gerektiğini gösteriyor bu durumlar. ben artık izleyemiyorum ama lütfen hayvanların çektiği bu zulmü durduralım.
  • üzüleceğimi bildiğim için izleyemiyorum ama bunu yapan, o zararsız canlıya bu acıyı reva gören insan olamaz olsa olsa mahlukattır her kimse onun da tıpkı böyle bir kötülükle karşılaşmasını hatta daha fazlasını istiyorum
  • söz konusu maganda aynı zamanda yaptığı şiddete tepki gösteren yaşlı bir adama da bıçak çekiyor.

    hayvana şiddet var, yaşlıya yaralama kastı var tabii ki böyleleri toplumdan izole edilcek. şöyle tiplere duyar kasanlar bu magandalarla aynı böyle karşılaşır umarım.
  • köpeğe şiddet başlığına gelip bunun sebebinin sokakta köpek olduğunu anlatan mallarla aynı havayı soluyoruz. bu caninin hiç günahı yok tüm sorumluluk sokaktaki köpekte öyle mi? mesela sokakta yaşlı birine saldırsa yine tek suçlu o yaşlıda olacak yani.
    bu cani yavşak kadar buna hak verecek kafa yapısı da aynı derecede tehlikeli.

    edit: şaka gibi videonun sonunda yaşlı birine de saldırmış. bizim mal yazarlarımıza göre o yaşlı amca da suçlu maalesef.
hesabın var mı? giriş yap