• tam hali "aday gösterilirse cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mansur yavaş'a kesinlikle oy vermeyeceğiz" olacaktı ama malum karakter sınırı.
    milyonlarca insanın içten içe söylediği ama linç edilme korkusuyla söylemediğine inandığım cümle.
    ülkücü kimliği ile bilinen, geçmişte deniz gezmiş'e ve yılmaz güney'e terörist demiş, ülkenin en temel sorunları hakkında ne düşündüğünü bilmediğimiz, sadece sustuğu için "abi devlet adamı ya" denen bir kişiye kesinlikle oy vermeyeceğiz. kimse bu ülkedeki sosyal demokrat, solcu, sosyalist insanları koyun zannedip "nasıl olsa oy verirler" diye düşünmesin.
    iyi parti ve ümit özdağ üzerinden yapılan mansur yavaş dayatmasının tek nedeni milliyetçi muhafazakar bir adayı saraya çıkartıp şu anki düzeni farklı isimlerle devam ettirme çabasıdır.
    ayrıca kürtlerden asla oy alamayacak üstüne üstlük chp kitlesinden de tam olarak oy alamayacak bir insanı aday yapmak seçimleri karşı tarafa hediye etmektir. istediğiniz hesabı yapın mansur yavaş'a kesinlikle oy vermeyecek insanlardan oluşacak kaybı orta anadolu'lu muhafazakar seçmenle kapatamazsınız. ekmelettin vakasından daha beter olur. azıcık siyasetten anlayan herkes bunu görür. özer sancar'ın da dediği gibi kimse hayal görmesin erdoğan yavaş'ı çok rahat yener.
    (bkz: kılıçdaroğlu'nun en ideal aday olduğu gerçeği)
    edit: ben küfür ve hakaret içermeden düşüncemi ifade ettim. adamın verecek cevabı yok gelmiş ancak ergenlerin kullanacağı sözcükler yazıp bana laf soktuğunu zannediyor. yazık gerçekten bu insanlara. sadece gülüyorum.
    edit 2: kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyenlere "bölücü" denmesi kadar aptalca birşey yok. kemal kılıçdaroğlu pkk tarafından 2 kere öldürülmek istenmiş bir insandır. ayrıca mansur yavaş halen chp'nin ankara belediye başkanı. eğer kılıçdaroğlu'nu hdp ile kolkola yürümek ile suçluyorsanız desteklediğiniz ankara belediye başkanının chp'de ne işi var? bunu düşünemeyecek kadar salak mısınız?
    son edit: sizinle farklı düşüncelere sahip insanlara saldırmanız nasıl bir linç kültürüne sahip olduğunuzun en büyük kanıtı. maazallah iktidara gelseniz bu günleri mumla ararız. eğer ülkücü aday dayatmanız var ise iyi parti veya zafer partisi istediğiniz adayı göstersin. sosyal demokrat partiye "illa sağcı adaya destek vereceksin" dayatması siyasi ahlakla bağdaşmıyor. bu ülkede 68'liler var, 78'liler var, onların çocukları torunları var. ben de onlardan birisiyim. kesinlikle bir ülkücüye oy vermeyeceğiz. hdp'lilerin oy vermemek için kendilerine ait nedenleri farklı olabilir. gidip pervin buldan'a sorun "neden destek vermiyorsunuz" diye. ben hdp'li falan değilim, onlar kendileri açıklasın.
  • akp' nin karşısına kim çıkarsa ona oy vereceğiz. bu troll başlıkları götünüze sokabilirsiniz.
  • (bkz: masaya çık tepin istersen)

    dolu bakınız.
  • aynen kanka alıştık artık s.kilmeye yerimizde duramayız
  • kendi adına konuşsa herkes keşke. bu basıl başlık lan böyle. sizin algınıza …
  • sen verme lan mezopotamya eşeği
  • bana bak, kimliksiz troll. chp'ye sızmışsın bana yedirme. kılıçdaroğlu'nun mu adamısın?
  • sayın kılıçdaroğlu'nu sadece chp genel merkezinde cumhurbaşkanı seçebilirsiniz.

    o yüzden ya mansur yavaş (akp'ye karşı bir kez kazandı) ya da ekrem imamoğlu (iki kez seçim zaferi yaşadı) aday yapılmalı.

    aklın yolu bir.
  • teröriste ne demesini bekliyorsun? 10 seçim kaybetmiş, parti içi diktatörü olan, apo'nun heykelini dikeceğiz diyen adamla kol kola gezen, muhtara yardımcı atamayı vaad eden birisine vereceğimize mansur başkana veririz. en azından içimiz rahat olur.
  • (bkz: tamam)
hesabın var mı? giriş yap