• rusya dönüşü ankaraya gelen tayyibi karşılama ekibi içinde mansur yavaş'ın da olması durumudur. normal bir durum mudur? yasal olarak bir zorunluluk mudur? seçimden sonra mansurla pek uğraşmadılar, işkillenmedim değil.

    kaynak

    edit: mansur yavaş çıkıp "akp üyesi oldum" dese yok başka amaçla üye olmuştur diyecekler var. lan bu kadar mı mala bağladınız? adam devlet adabı gereği gitmiş olabilir ama bu gözler tayyip üniversiteye gittiğinde rektör tarafından karşılanmadığını da gördü. yani gecenin bir yarısı kalkıp, sıradan bir yurt dışı dönüşünde havalimanında sıraya girip cumhurbaşkanını karşılama ciddi bir motivasyon gerektirir.

    edit 2: hdp belediye başkanları tayyibi karşılamış mı? adana belediye başkanı tayyibi karşılamadığında hepiniz mhp'li başkanı alkışladınız, sözlüğe bahar gelmişti. gerçekten anlamadım sizi, seçimden önce tayyip hırsız, diktatör filandı, seçimden sonra tc cumhurbaşkanınız mı oldu yani?

    edit 3: che hayranı militaristler, anarşist ruhlu veletler protokolden bahsediyor, gülmekten yarıldım.
  • seçim sonrası ankara'dan daha çok istanbul derdine düştüklerinden uğraşacak fırsat bulamadılar... çünkü onlar bile bu kadarını tahmin etmiyorlardı...
    (bkz: göt korkusunun yaptırdıkları)
    edit : devlet protokolünde karşılaması gerekiyorsa tabiiki karşılayacak arkadaşlar bundan sonra derdimizin sen ben değil biz olması lazım en azından bizim artık öyle davranmamız lazım... benim entry'm seçim sonrası mansur yavaş ile neden uğraşılmadı sorusuna cevaptır.
  • mansur yavaş ankara'ya hizmet edecek, uzun da herşeyin karar vericisi, iyi geçinmek zorunda.

    en azından denemek zorunda.

    uzunla kapışarak istediklerini yapması zor.

    adamın derdi hizmet! kesin şu gizli akp'li mi geyiklerini de bırakın adam işini yapsın.
  • orada ankara büyükşehir belediye başkanı olarak türkiye cumhuriyeti'nin en yetkili kişisini karşılamak amacıyla bulunmaktadır, sıkıntı yoktur. bundan sonrası siyaset değil hizmet amaçlı olacaktır. çünkü ankara halkını temsil ediyor.
    daha 24 saat bile geçmedi başkan olalı hemen art niyetli olmayın.
  • (bkz: protokol)
  • guzel bir harekettir.
  • mansur yavaş cumhurbaşkanı olsa, tayyip erdoğan belediye başkanı olsa, tayyip erdoğan mansur yavaşı karşılar mıydı? kesinlikle karşılardı. normal bir olay.

    tanım: 3 bilinmeyenli denklem.
  • gizli akp'li olsa gizli gizli buluşurdu.ulu orta yerde buluşup , nasıl gizli kalacak.
    mazbatayı aldığına göre , şimdilik gerisi teferruattır.
  • olması gereken bir protokol kuralıdır. sonuç da gezi resmi,geziyi yapanlarında resmi sıfatı var.
  • ergen kafaları şaşırtmış olay.
    devlet adabı bunu gerektirir. artizliğin devlet ciddiyetinde yeri yoktur.
hesabın var mı? giriş yap