• başlığın asıl hali mansur yavaş'ın youtube kanalına 1milyon takipçi yapıyoruz kampanyası olacaktı. kendim istanbul'luyum ve imamoğluna oy verdim (onun kanalı'nın aboneliği zaten yüksek).
    özet geç'ciler için: youtube mansuryavaştv takipçi olma linki

    mansur baba'yı hepimiz biliyoruz. biat etmeyen, aydın ve yenilikçi. yolsuzlukla mücadele ve şeffaf yönetim konusunda tüm türkiye’ye örnek olmuş kişi. kendisi 2019'da seçildikten sonra hemen ankara'nın sorunlarına el atmış , gökçeğin enkazını ivedilikle temizlemeye başlamıştır. gerek davranışları , gerek söylemleri ile gönlümüzde taht kurmuştur. öyleki ne sözlükteki, ne meclisteki aktroller gıkını çıkartamıyor zira kodumu oturtuyor. adam adeta kuvayı milliye ruhunun yaşayan temsilcisi, güzel insan ve atatürkçü. yüzbinlerce insana yardım ulaştırıyor , kimsesizlerin kimi oluyor.
    misallerden sadece biri: (bkz: iftarver.com)

    uzun lafın kısası bize de düşen mansur baba'yı desteklemek ve daha çok bilinir olmasını sağlamak. ki iyilik bulaşıcıdır ! sadece 11.000 abonesi var ! haydi şimdi 1 milyon yapalım iyiliği yayalım , bu iyi adamı tanıtalım ve örnek gösterelim efem! : youtube mansuryavaştv takipçi olma linki

    ek olarak çifte kampanya. haluk levent de güzel ve hayırsever bir insan eliniz değmişken onu da destekleyelim lütfen sadece 18.000 abonesi var :
    haluk levent ahbap kanalına'da abone olalım
  • daha önemlisi için (bkz: lösev youtube kanalını 1milyon aboneye çıkarıyoruz)

    not: neredeyse bir aydır uğraşıyorum, başlık aylardır açık 17,9 bin abone toplanmış sadece. bu tip kampanyalarda ekşiden pek bir şey beklememek lazım bu saatten sonra.
    yine de abone olmak isteyenler için kanal linki

    bağış yapamıyorsanız bir tıkla youtube üzerinden para kazanmalarına yardımcı olabilirsiniz.
  • abone olarak katıldığım kampanya. ileride bu kanal vasıtasıyla bir gelir oluşursa onu da mansur bey muhtemelen şu projede kullanır.
  • desteklediğim ve katıldığım kampanya.
  • desteklediğim kampanyadır.
hesabın var mı? giriş yap