• dandik ötesi bir gitar markası. keman falan da üretiyorlar sanırım. ismine bakıp aldanmayın büyük ihtimalle türk menşeili bir firma kendileri.
  • piyano da üreten firma..
  • zorla gitar kursuna gönderildiğim ama istemediğim için hiçbir şey öğrenemediğim yıllarda aldığım, ilk ve tek gitarımın markası. aha şunun tıpkısının aynısının küçüğü http://www.diyezmuzik.com/…nuel raymond mrc87sb.jpg. çok çok az kullanıldığı için mi öyle biliyorum ama hala sapasağlam.
  • elektro gitarları hakkında bilgi verecek olan varsa yeşillendirebilir mi?
  • piyanoları hakkında bilgisi olan varsa yeşillendirmesini rica ettiğim markadır.
  • ilk sahip olduğum gitarın markasıydı.

    siyah cilalı bir gitardı hiç unutmam. babamla unkapanı'ndan almaya gitmiştik
    (klasik) sonra müzik dükkanındaki abi "klasikle başla... bak mesela bu gitar ilk etapta iyidir. sonra akustiğe geçersin" demişti(klasik). sonra biz de aldık 85 liraydı, babam pazarlık yaparak 70 liraya almıştı.

    o gün eve sırtımda taşırken oldukça neşeliydim, eve vardığımda yaşayacağım hayal kırıklığını bilmeden sırtımda karizmatik bir şekilde taşıyordum.

    sonra çalmaya başladım. halk eğitimde gitar kursuna gittim. hoca "manuel raymond mı o?" dedi yüzünü ekşiterek. o anda o yüz ekşitme ile ne demek istediğini anladım. sırayla herkesin gitarını akort ediyordu. benimkine gelince, "çok hafif bir gitar, inşallah sapı yamulmaz" dedi sırıtarak.

    nitekim yamulmadı. 5 senedir köyde mahzende duruyor. orada sanırım hiçliğe karışacak. çünkü kimsenin çaldığı yok. belki de fareler her tarafını kemirmiştir bile...

    gitar hakkında söyleyeceklerim bunlar. başka da söylenecek bir şey yok.
  • kendileri tarafından gönderilen cevap metni aşağıdadır:

    müzik aletleri com kuy. tur. san. ve tic. ltd. şti.firmasına bağlı manuel raymond markası 2005 yılından itibaren günümüze kadar faaliyet çalışmalarına devam etmiştir ve günümüzde de üretim faaliyetlerine devam etmektedir. dünya gitar markaları ile ürünlerimizin kıyaslanması çok büyük bir hata içermektedir. bu markamızın amacı müzik ve müzik aletlerine ilgi duyan fakat sektörün pahalı ürünlerini almaya gücü yetmeyen insanlar için uygun fiyatlı hizmet sunar. lakin bu uygun fiyatı kötüye değil iyiye yormak lazım ki ürünlerimiz yerli marka olması sebebiyle fiyat yönünden uygundur. kalite açısından da ürünlerimiz başlangıç seviyesinden başlayarak profesyonel seviyeye kadar devam etmekte, kalite ve fiyat bu bağlam ile doğru orantılı artmaktadır. yorumların tarihinden günümüze firmamız faaliyet çalışmalırına devam etmiş olup ürün kalitesini de arttırmıştır.

    kamuoyuna saygıyla duyurulur.
  • enstrümanların bimidir.
  • düşük fiyatlı , buna rağmen f/p olamayan enstruman markası. bir adet midi klavyesi var bende. tek görevi tuşlara basılmasını sağlamak. geri kalan her işi bağlı olduğu bilgisayar yapıyor. bir konuda iyi ama, en azından tuşa basış sertliğini algılayabiliyor. daha pahalı olup bunu yapamayan, tuşlardan tek ton veren pahalı markalarda var.
hesabın var mı? giriş yap