• toplumun güzellik anlayışının değiştiğinin en somut örneklerindendir.
  • (bkz: enhanced)
  • olm taşak mı geçiyonuz, trollüyor musunuz bilmiyorum ama güzel müzel denmiş, dizide mi ne oynayacakmış, herkesler beğeniyor denmiş, gerizekalı mısınız? her gün tip tip elemanlar türüyor, bu da onlardan biri sanırım. nasıl iş anlamıyorum adaş ben artık ya.
  • can bonomo'nun oyuncu versiyonudur. kötü değildir, şişirmedir.
  • (bkz: maralım)
  • popüler ve tanınır olmaktan çok rahatsızlık duyduğunu söylerken rahatsiz olmasinin aksine bunun icin caba gosteren veya birtakim sosyal medya hesaplariyla reklami yapilmaya calisilan oyuncu. ha tabi kendi kontrolunun disinda gelisiyorsa butun bunlar, bu verdigi beyani hakli kilacaktir yoksa merakli degilim isin aslini bilmeden kendisine camur atmaya. hakli olsa da siradan bir oyuncu tiplemelerine takilmasini samimi bulmuyorum hakli olarak. zira, orjinal maral haberdar olsun, boyle en az iki hesap mevcut.

    edit.. hakkinda girilen entry lerden goruluyor ki birileri sosyal medya uzerinden reklamin iyisi kotusu olmaz diyerekten iyi calisiyor yil olmus 2012 akil fikir maral buyuksarac in kendisine..
    (seker verecegim diyerek mi kandiriyor bu fake profildeki arkadas, fotograflari da fotosok inanmayin boyle seylere sevgili suser kandaslarim)

    edit2: fake oldugundan ciddi sekilde suphelendigim profil. (oyuna gelmeyin arkadaslar birileri kamuoyu yoklamasi cekiyor olabilir.)
  • sabah sabah kendisi ile ilgili gördüğüm haber beni şaşkına uğrattı. buram buram ergenlik kokan bu hatunu bir diziye başrol yapmışlar. oyunculuğu nasıldır bilemiyorum ama 30 yaşındaki keremcem'in sevgilisini oynayacakmış, taş çatlasa bir liseliyi oynayabilecek görüntüdeki bu kızımız.

    açtım görsellerine baktım, şöhretin kendisini rahatsız ettiğini söyleyen bu 18 yaşındaki hatun, sütyenli fotoğraflarla vücudunu teşhir etmiş üstüne üstlük. işte ben buna tahammül edemiyorum. ne yapmak, nerede olmak istediği apaçık ortada olan bu çocuk suratlı kızın birileri tarafından insanlara sunulmasına, bu tür insanlara ısrarla prim verilmesine, seçmesini bilmeyen halkımızın bu kızı da alıp bir şekilde baş tacı edecek olmasına acayip gıcık oluyorum.

    kendisinin 'kaptığı' söylenen rol için özgü namal düşünülüyormuş bir de. şaşkınım. özgü namal'la kıyaslamaya kalkarlarsa daha da şaşıracağım. hadi bakalım medya, şişir bu kızı biraz daha, iyice şöhret budalası olsun.
  • gültepe'nin gülüdür.
  • yalan dünya ya da işler güçler'e meze olabilecek bir pr hikayesi var bu kızın. internette nereye giderseniz (özellikle forum ve sözlüklerde) http://bahdeniz.net/…aral-buyuksarac-resimleri.html adresindeki gibi yazılar var. öyle şeyler yazılmış ki, ancak absürt bir komedi olabilir.

    yok şunun sevgilisi, yok 1 yaşında bizimkiler'deki performansıyla gönüllere taht kurdu, cool tavrı vs.

    ya aşırı hırslı ya da birileri bu kızcağızla resmen oynuyor.
hesabın var mı? giriş yap