• brel yorumlari da kendi sarkilari da yarmis olan guzel sesli guzel adam. a lover spurned, desperate hours. oof.
  • nothings gonna change my love for you sarkisini biriyle duet yaparak soylemisti diye hatirladigim sarkici
    edit: something's gotten hold of my heart sarkinin adi, sagolsun agustos13
  • something's gotten hold of my heart adlı hitinin (ki bu da bir düetti hatırladığım kadarıyla) bulunduğu albümünün kapak çekimlerini istanbul'da yapmış, aynı albüme bir de "she took my heart in istanbul" adlı şarkıyı koymuş şarkıcı. hangi she oğlum, yemezler.
  • off..
    sarkisinin adı: she took my soul in istanbul..
    bulundugu albüm: the stars we are..
    istanbul'da cekilen foto kapakta degil, album icinde.. (plak gomlegi diyelim)

    "something s gotten.." disinda, aynı albumde bir de nico ile (your kisses burn) dueti mevcut ki nico da marc bey'in ilahlarından..

    ayrica bakmayiniz genel gecer kitsch görüntüsüne.. artistik acidan gayet saglam bir yol tutturmus, en adam gibi muzik adamlarindan biridir kendileri..

    tafsilat icin (bkz: tainted life)
  • marc almond istanbul'da, evet yanlış duymadınız, hatta konsept limitlerine uydurarak yazayım: şu an istanbul'da olan kişi. çarşamba akşamı pano'da gördük kendisini, kimi türk arkadaşlarıyla yemek yedi (patates kızartması, kaşar pane, çok yakındık gördüm) şarap içmedi, bira içti. kimbilir belki aralarından biri kalbini çalmıştır, malum istanbul'dayız.

    bana inanmıyorsanız mikado, mengus, bitter veya siesta'ya sorabilirsiniz. çok yakınız çünkü, derhal paylaştık ve kolektif olarak hayret ettik marc almond'ın pano'da oluşuna. diğerleri göremedi onların arkası dönüktü, ama onlarla yakın değiliz sanmayın, aksine.
  • (bkz: death s diary)
  • (bkz: slut)
  • garip bir sekilde 80'lerde turk friendly hatta turk freak olan nadir avrupalilardandi. herhalde radikal siklik yapmak istedi ve bir tur ucuncu dunya oryantalizmine kapildi. ote yandan, gectigimiz yillarda yazdigi anisinda bu konuya da bir aciklik getirerek buradan hic de memnun ayrilmadigini, hatta birtakim hamamcilarin kendilerini kazikladigini, gece hayatinin cezbedici olmadigini soyleyip bir sekilde kazik atti, arkadan vurdu. nerde kadi senin turk dostlugun marc oglan, diye hurriyet gazetesinin baslik atmamasi sasirticidir. hadiseye uyanamadilar herhalde. ote yandan panoya gelip bira iciyorsa, sanki bira icilecek yer kalmadi, anilarini okuyunca insanin bu ne pano bu ne lahana tursusu demesi geliyor.
hesabın var mı? giriş yap