• trtnin bir spikerinin "sayin seyirciler ismi gibi gercekten futbolu da marsin ustunde" yorumuna maruz kalan, simdinin barcelonalisi..
  • luis figo'yu ezeli rakibi real madrid'e kaptıran ünlü katalan klübü barcelona'nın, biraz da taraftarıyla arasındaki buzları çözebilmek amacıyla, real madrid'in figo'ya verdiği paraya yakın bir paraya arsenal'den transfer ettiği süper oyuncu.
  • futbol aleminin en baba solcularındandır*.
  • arkadaşın bjk-ajax maçındaki performansı ile ilgili anılarım şundan ibarettir:

    - overmars geliyor, recep'e bacak arası yapıp geçiyor, ortalıyor, litmanen vuruyor, gol.
    - overmars geliyor, recep'in sağından atıp solundan geçiyor, ortalıyor, litmanen vuruyor, gol.
    - overmars geliyor, recep'in üzerinden aşırtıp geçiyor, ortalıyor, litmanen vuruyor, gol.
    - overmars geliyor, recep'in etrafından dolaşıp geçiyor, ortalıyor, litmanen vuruyor, gol.

    recep'in bu durumdaki konumuyla ilgili olarak şu tanıma bakmanızda fayda vardır: (bkz: maymun)
  • bu hafta itibariyle yapilan aciklamada sezon sonu icin galatasaray'la anlastigi soylenen ve anlasmasi bitmesi sebebiyle bonservissiz gelecek olan futbolcu. barcelona'ya 30m dolara geldigi dusunulurse vay canina.
  • fenerbahçenin gündeminde olan kanat adamı.yaşına rağmen alanındaki 2 adamdan biri.(bkz: roberto carlos)
  • istanbul' da oynanan beşiktaş - barcelona maçında, deli ibrahim' in kendisinden recep abisinin intikamını aldığı futbolcu. sagdan atıp soldan geçmeler tersine dönmüştür bu maçta. maç sonunda kendisinden forma isteyen ibrahimi itmesi ise şahsımı kendisinden sogutmuştur.
  • http://www.galatasaray.com/ 'da hakkında aşağıdaki haber verilen şahıs. (bkz: hayırlısı)

    "cim bom'a gelirim!"
    barça'lı marc overmars transfere yeşil ışık yaktı

    sarı - kırmızılı ekibin transfer etmek için kolları sıvadığı barcelonalı marc overmars yaptığı özel açıklamada "galatasaray'a evet" dedi. hollandalı yıldız oyuncu, "türk ekibi benimle olumlu bir görüşme yaptı ve büyük ölçüde anlaştık. hiçbir sorun yok. barcelona da bu transfere izin vereceğini bana bildirdi. ancak kulübümle çözmem gereken birkaç ayrıntı var" diye konuştu.

    overmars, teknik direktör rijkaard'ın kendisiyle devam etmek istediğini öğrendiğini de ifade etti. ünlü futbolcu, "ama maaşımdan kesinti yapmak istiyorlar. bu nedenle karar veremedim. ayrıca barcelona ile galatasaray da görüşüyor" diye konuştu. barcelona, dün yapılan toplantıda ise overmars'a yıllık 5 milyon euro'luk kazancını 2 milyon euro'ya indirmek istediğini bildirdi.

    barcelona'nın danışmanı olan johann cruyyf'un, overmars'ın takımda kalmasından yana olmadığı, ancak rijkaard'ın buna karşı çıktığı öğrenildi. ispanyol yönetiminin de, geçen sezon sakatlığı yüzünden 5 - 6 maç oynayan hollandalı oyuncudan bıktığı belirtildi. overmars'a para vermek istemeyen barcelona'nın bu nedenle galatasaray'a önce satılık sonra kiralık teklifi getireceği vurgulandı.

    kaynak: milliyet

    04.07.2003
  • sakatlıklarla uğraşmazsa ligimize tat vereceği konusunda hiç bir şüphe duyulmayan futbolcu. ülkemizde son yıllardaki fabrikasyon topçu üretiminden en az nasibini alan mevkilerden biri olan sağ beklerimiz bu transferin gerçekleşmemesi için dualara çoktan başlamışlardır...
  • artık milli takımı bırakmıs solcu.
hesabın var mı? giriş yap