• rabita baku'nun 2012-2013 sezonundaki italyan antrenoru. daha once villa cortese'yi calistiriyordu. simdilerde fenerbahçe bayan voleybol takımınin basina gececegi haberleri cikiyor.
  • fenerbahçe kadın voleybol takımının başına getirildiği resmi site tarafından da açıklanan teknik adam. 2 yıllık anlaşma yapılmış.

    http://www.fenerbahce.org/…etay.asp?contentid=34548
  • sarı melekleri önümüzdeki sezonda eski gücüne kavuşturmasını dilediğim antrenör. hoşgelmiş.
  • kulüpte kadro planlamasını transferleri kim yapıyor bilmiyoruz tabi ki ama koç kendisi olduğuna göre o yapıyordur diyerek varsayıyorum. önündeki micelli örneğinden hiç ders almamış bence. takımı tıpkı azerbaycan'da yaptığı gibi başta italyanlar olmak üzere bol keseden yabancılarla doldurma gibi bir hevesi var sanki. micelli böyle böyle 4 sene eczacı'da kaldı lakin fenerbahçe bir müessese takımı değil. işler ters gidince yönetim kuruluyla değil direkt taraftarla muhattap olunuyor. bu yıl bir geçiş sezonuydu bu yüzden kimse koçun yaptığı saçmalıkları fazla sorgulamadı fakat seneye beklentiler çok farklı olacak.

    fenerbahçe şu haliyle dahi avrupa'nın en iyi 3 bayan voleybol takımından biri. bir iki rötüşla ideal kıvama gelebilir ama seneye 6 yabancıyla oynayacağız şeklinde söylentileri duyunca şaşırdım. birincisi bu kadar ağır değişim gerektirecek bir durum yok. ikincisi bunu daha önce aydınlar ze roberto'nun eline verdiği bomba kadroyla denemiş sonuç facia olmuştu. sonraki yıl ipleri eline alan ze roberto 4 yabancılı ideal bir takımla elini kolunu sallaya sallaya cl şampiyonu oldu. birilerinin abbondonza'ya bunları anlatması gerekir. özellikle sürekli oynatamayacaksanız yabancı pasör almanın intihar olduğunu eczacıbaşı, fenerbahçe ve galatasaray'ın başına gelenlerden örnek vererek anlatmalı diyeceğim ama be adam bu sene glass'ın ne hale geldiğini kendin görmedin mi hala yabancı pasör peşinde koşuyorsun?

    şu an gidişat aynı görünüyor ama sonu micelli'ye benzemez umarım.
  • cok iyi isler cikariyo. bugun guidetti yi mat etti.
  • sarı melekleri ayağa kaldıran koç. bu takım 3 sene sonra yeniden zirvedeyse büyük bir sebebi de kendisidir. beklentilerin az olduğu zamanlarda harika işler çıkararak takımı düştüğü durumdan kurtarmıştır. uzun yıllar bizimle olsundur.
  • takımı şampiyon yapmasına rağmen yetersiz hocadır. bu sene de kendisinden kurtulamayacağız sanırım.
  • skorupa sevdasından bir an önce vaz geçmesi gerekiyor. ezgi dilik çok daha iyi üstelik ezgi sayesinde bir yabancı daha oynayabilir. kararları konusunda fazla ısrarcı hatalı olsa bile. bu konusa guidetti'yi örnek almalı. kim iyiyse sahada o kalmalı.
  • çok iyi hoca lakin çabuk panikliyor. paniği de oyuna yansıyor. her ne kadar heyecanını oyuna yansıtıp oyuncuları ateşlemek önemliyse de kriz anında "tamam gençler sakin şimdi toparlıyoruz" havasını takımına vermesi gerekir.
  • 10 numara beş yıldız antrenördür.

    rakiplerinden çok daha düşük bütçelerle kim ve eda'nın etrafına kurduğu kadroyla mükemmel işler yapmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap