• geçtiğimiz yıl gyeongnam fc formasıyla çıktığı 32 maçta attığı 22 gol ile k league 2'de gol kralı olarak bir üst lige yükselen, bu yıl forma giydiği 28 maçta ise 26 gol atarak takımının bir üst ligi de yükseldiği ilk senede 2. sırada bitirmesini sağlayan insan azmanı forvet.

    edit: 2019 kış transfer sezonunda 5 milyon euro bedelle hebei china fortune'a transfer olmuştur. çin'de de fazla kalmayacak.
  • an itibarıyla 24 yaşındaki topçudur. kısa adı marcao olan bu arkadaş 17 yaşına kadar futbol basketbol arasında gidip gelmiş hatta bu yaşlarda 6 ay kadar futboldan uzaklaşmıştır. sonrasında brezilya alt liglerinde kariyerine başlamış ve geçtiğimiz sene kore 2. ligine transfer olmuştur. ama bu adam bizi niçin ilgilendiriyor onu bilemiyorum tabii. güncel piyasa değeri 600.000 eurodur. ilhan cavcav yaşıyor olsaydı muhtemelen alırdı ama şimdi kim alır emin değilim.
  • keşke galatasaray’ın radarına girse dediğim her iki ayağı da çok düzgün, hava toplarına hakim, topla ilerleyebilen potansiyeli yüksek futbolcu.
  • galatasaray'in prensipte anlastigi futbolcu.
  • türkiye kupası maçında gs ye gol atan futbolcudur. beşiktaşlı semih kılıçsoy un yanına koysanız, tüm savunmaları dağıtırlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=8_trcunyoy4
hesabın var mı? giriş yap