şükela:  tümü | bugün
  • antichristsuperstar, omega, travmatik kisilik, bol imaj, bol media, hasta muzik, farkli sound, kalite lyrics.
  • antichrist superstar, relax olundugu zaman dinlenmeli. cool male/female. :-)
  • biraz hayatini okudum roll da herif(?) hakli ole olmakta
    anne babada kafayi kirmi$.
  • imaji ile yaptigi muzik tarzi ters.. sevmiorum, sevmicem..
  • i can tell you what they say in space ,that our world is too grey. and when the spirit is so digital, the body acts this way... hasta lyrics,taparım
  • marilyn monroedan ve charles manson dan almiştir grup ismini.ne yapcagini sasirmişlar ve de irenclik icinde yüzüyolar diyorum.
  • sweet dreams (bkz: cover) ı muhteşemdir..
  • hayranları çok var, ilginç 1 şekilde örnek alanlar da var, antichrist superstar güseldi doğrusu, özellikle the reflecting god...
    i went to god just to see
    and i was looking at me
    i saw heavens and hell were lies
    when im god everyone dies
  • buyrun birde diskografisine bakalım neymiş :
    after school special (demo) - 1991
    lunchbox (demo) - 1991
    family jams (demo) - 1992
    refrigerator (demo) - 1993
    portrait of an american family - 1994
    smells like children (ep) - 1995
    antichrist superstar - 1996
    mechanical animals - 1999
    the last tour on earth (live) -1999
  • cinsiyetini büyük bir ustalıkla (!) kamufle etmeyi her dem başaran dünya insanı (!). bazı şarkıları hakkaten güzel ve fekat yarattığı imajdan hoşlandığımı söyleyemeyeceğim. şeylere benziyo..hmmm.. eskiden glam rock yapan bööle garip görünüşlü tipler vardı.. işte onlara ... (bkz: içimdeki kusma isteği bambaşka)