şükela:  tümü | bugün
  • antichristsuperstar, omega, travmatik kisilik, bol imaj, bol media, hasta muzik, farkli sound, kalite lyrics.
  • antichrist superstar, relax olundugu zaman dinlenmeli. cool male/female. :-)
  • biraz hayatini okudum roll da herif(?) hakli ole olmakta
    anne babada kafayi kirmi$.
  • imaji ile yaptigi muzik tarzi ters.. sevmiorum, sevmicem..
  • i can tell you what they say in space ,that our world is too grey. and when the spirit is so digital, the body acts this way... hasta lyrics,taparım
  • marilyn monroedan ve charles manson dan almiştir grup ismini.ne yapcagini sasirmişlar ve de irenclik icinde yüzüyolar diyorum.
  • ozzy osbourne'le olan turnesi bazi amerikan eyaletlerinde yasaklanmisti...
  • sweet dreams (bkz: cover) ı muhteşemdir..
  • hayranları çok var, ilginç 1 şekilde örnek alanlar da var, antichrist superstar güseldi doğrusu, özellikle the reflecting god...
    i went to god just to see
    and i was looking at me
    i saw heavens and hell were lies
    when im god everyone dies
  • buyrun birde diskografisine bakalım neymiş :
    after school special (demo) - 1991
    lunchbox (demo) - 1991
    family jams (demo) - 1992
    refrigerator (demo) - 1993
    portrait of an american family - 1994
    smells like children (ep) - 1995
    antichrist superstar - 1996
    mechanical animals - 1999
    the last tour on earth (live) -1999