• sırbistan kadın basketbol takımı'nın bayan koçu. 81 doğumlu, çok güzel bir yüze sahip bir bayan aynı zamanda.
  • o molayı fransızları sinir etmek için aldı.nasıl koyduk molası.
  • henuz resmi bir sey açiklanmadiysa da galatasaray'a gelisi kesinlesmistir, kulislerde konusulanlardan artik bunu net biçimde anliyoruz. kendisinden daha iyi tek bir isim olabilirdi, o da hayrani oldugum hejkova. ama maljkovic'in eline nasil bir kadro kurulup verilecek, o muamma.
  • galatasaray bayan basketbol takımının antrenörü olmuştur.

    http://galatasaray.org/…enor-marina-maljkovic/32566
  • galatasaray taraftarinda heyecan yaratmamasi cok ilginc. saha kenarinda duran karizmatik ve guzel bir kadin. fransa macinda onde oldugu bir macta gereksiz yere mola almisti ve rakip kocu baya sinirlendirmisti. stres aninda sakinligi ile beni sasirtmisti bu hanim kizimiz.

    ekrem memnun'dan da gina gelmisti iyi oldu.
  • inanılmaz bir heyecan getirdi galatasaray kadın basketboluna. 17-18 yaşındaki gençlere gözü kapalı fırsat tanıyabiliyor. kazanmak için sadece dinozorlaşmış oyunculara gerek olmadığının kanıtı resmen canım hocam. kendi çapında inanılmaz da bir karizma sahibi. gelecek, güzel gelecek kendisi ile.
  • aslinda galatasaray taraftarinda kisisel açidan gayet heyecan yaratmistir fakat takimin geri kalan parçalari ve subedeki vurdum duymazlik bu heyecani bastirmisti.

    malum eline amerikali olarak sadece moriah jefferson ve yvette anderson gibi yetenekli fakat istikrari soru isareti iki oyuncu, uzun olarak da mariya papova ve vitola gibi ozgul agirligi olmayan, kalipsiz avrupalilar verildi. 3. uzun 17 yasini bitirmis veya bitirmemsi inci guçlu.

    bunlarin etrafinda ise isil ve cansu haricinde duzgun yerli yok, takim avrupa maçinda bile eda, kubra, deniz, pinar dortlusune toplam 73 dakika sure verilecek durumda.

    iste marina hoca bu dortluden avrupa maçinda 22 sayi çikarmayi basardi - ki yvette sakattti. ilginç biçimde, yakin tarihinin en kotu kadrosuyla galatasaray hiç olmadigi kadar tempolu oynuyor / oynamak istiyor, oyunu çok akici ve baskili, çok top çalma ve fast break buluyor. bunu nasil basardigini henuz anlamadim, iki resmi maçtan biri guçsuz rakibe karsi oynandi fakat sinekten yag çikariyor deyim yerindeyse.

    hafta sonu oynanacak mersin maçi kesinlikle ilk ciddi sinav olacak. geçen sezonun yari finalisti, iyi kadrolu bir takim, eger tatmin edici bir oyun ortaya koyarsa o zaman bir seyler konusabiliriz.

    hiçbir basarinin beklenmedigi bir ortamda bize zorla hayal kurdurma hocam, çok aci oluyor sonra. :)
  • insanda takımında yer alma isteği yaratan koç. varlığı yetenlerden.
  • fiba eurobasket women 2017 turnuvasinda sirbistan milli takimi koclugu icin adi gecmekte ve cok istenmektedir. ama galatasaray'daki gorevini tercih edip teklifi kabul etmemistir.

    kulupte disini sikip iki sezon kalabilirse, bu kisitli butceye ragmen galatasaray kadin basketbol tarihinin efsanesini yazacagindan hic kuskum yok.
hesabın var mı? giriş yap