• ayakkabıcı; deriden'in kardeşi olan kuruluş. gürkal özer'e aittir.
  • neden büyük ayaklılar için ayakkabılar satmadıklarını anlayamadığım ayakkabıcı.
  • 350 liraya ayakkabı satan marka. adı markapark ama kendini sadece bir ayakkabı dükkanı.
  • internet sitesi çok yavaş, hatta açılmıyor. açıldığında da kurumsallıktan çok uzak, ziyadesiyle amatör bir siteyle karşılaşıyoruz. acilen kendini bu konuda yenilemesi gerekiyor.
  • şark kurnazlığı yaparak müşteri çekmeye çalışan, ancak daha çok müşteri kaybeden, geleceği arow ayakkabı gibi olacak işletme.

    geçtiğimiz gün bana aşağıdaki gibi bir mesaj geldi;

    "tamamı net % 50 ! sadece siz özel müşterimize 212 power avm. marka park mağazasında tüm markalarda geçerli indirim! son gün 31 ağustos. size özel şifreniz : 212agoızız yalnızca 212 power avm. marka park şubesi'nde geçerlidir. diğer kampanyalar ile birleştirilemez. ıptal mpret 3172. mersis no:0612066585300013"

    dikkat edin tüm markalarda yazıyor. geçtiğimiz hafta sonu maden net %50 indirim var. gidip skechers ayakkabı alayım dedim. her zaman bu modelin olduğu yere new balance koymuşlar. skechers modelleri nerede diye sorunca her şey anlaşıldı tabi.

    31 ağustosa kadar satmıyoruz. 1 eylülde alabilirsiniz.

    yani kampanyanın bitiş tarihi. şimdi bu çakallıkların döndüğü yerde bir daha alışveriş yapar mıyım. markayı merak edenlere duyurulur.
  • iade ettiğim ürün için 15 gündür bilgi vermeyen mağaza. kentpark mağazası çalışanları oldukça ilgisizler.

    edit: 15 değil 25 gündür bilgi vermeyen mağaza.
  • mağazasında diğer spor mağazalarına kıyasla oldukça uygun fiyata new balance ayakkabı satan, ancak internet sitesinde sattığı markalar arasında new balance bulunmayan ayakkabıcı.
  • sosyal medya hesapları ücretlerini alıp göndermedikleri ayakkabılar nedeniyle şikayetlerle dolmuştur. mağdurların şikayetlerini dikkate alıp bir an önce en azından ücret iadelerini yapmazlarsa vay hallerine...
    aynı şekilde aldığım malı göndermeyip paramın üstüne konup benim de iademi yapmıyorlar. dolandırıcı mağazalar zinciridir uzak durun.
  • moonboot, timberland gibi marka ayakkabıları satıyorlar ama ne kendilerine ne de para ödediğiniz siparişe ulaşmak mümkündür. bugün iki haftayı tamamlamasına rağmen siparişimi yollamadığı gibi, telefon ve maillere dahi bakma tenezülünde bulunmuyorlar. aldığım ayakkabı, ben aldıktan sonra üç kere tükenip tekrar tekrar satışa çıktı; böylece görünürde temin problemi yok. fakat bende yarattığı izlenimle, temin edemiyoruz diyip göndermezlerse şaşırmayacağım.

    tanım: uzak durulması gereken sevimsiz firmadır.
  • 495 tl etiket fiyatlı internette 320 tl nin altında bulmanın mümkün olmadığı the north face goretex ayakkabıyı %50 indirimle 247.5 tl ye aldığım mağaza.
hesabın var mı? giriş yap