• ilk defa kullandım. hem ürünlerin fiyatları bazında, hem gönderi hızında, hem de müşteri ilişkilerinde tam not aldı. ankara'daysanız ertesi gün teslimat var hatta belki sabah verirseniz öğleden sonra gelir sipariş :)
  • ankara içi siparişler için mükemmel bir online market sitesi. akşam saat 8.30 da sipariş verdim, yarın öğleden önce teslim edilebilir mi diye not yazdım, adamlar aynı akşam saat 10'a doğru aradılar, uygunsaniz şimdi de getirebiliriz diye, valla şahane olur dedim ve zil çaldı! hız diye buna denir.
  • diger buyuk firmalarin aksine tek elden tum urunleri duzgunce paketleyip gondermisler; islerini temiz yapiyorlar, fiyatlari da gayet uygun. bu sekilde devam etmeleri dilegiyle
  • 3 ile 5 gün arasında teslim demelerine güvenerek 8 nisan öğleden sonra 400 küsür tl'lik sipariş verdim. günlerce "onaylandı" olarak göründü. dün de (6 gün sonra) hala gelmeyince sitelerine baktım aldığım ürünün stok sorunu mu var diye. aldığım ürün hala satışta görünüyordu. bugün (15 nisan yani siparişten 7 gün sonra) merak edip sitelerine tekrar baktığımda sorgusuz sualsiz siparişi iptal etmişler. ne bir telefon, ne bir sms ne de bir email ile bilgilendirme mevcut. iletişim numarası diye verdikleri 0850'li numarayı arıyorum, numara düşmüyor bile. umarım 400 küsür lira üzerine soğuk su içmek zorunda kalmam
  • corona salgını öncesi deneme amaçlı sipariş vermiştim.teslimat gününe özen göstermediler, sipariş oldukça geç geldi ve sipariş ettiğim ürünlerin bir kısmı tedarik edilememişti.bir daha da kullanmayı düşünmüyorum.
  • ankara elmadag ilcesindeki (merkezden yaklasik 40 km) aileme uzaktan sorunsuz market alisverisi yapmami saglayan sitedir. ilginc sekilde birazcik yuklu miktarda yapinca siparisleri kendi araclariyla teslim etmisler ve saniyorum ki ofisleri ostim'de. annem paketlemelerin vs. oldukca ozenli, yurtdisina gidecekmiscesine oldugunu soyledi. hizmet kalitelerini bozmamalari dilegiyle.
  • hızlı ve sorunsuz teslimat aldığım site.
hesabın var mı? giriş yap