• büyük ihtimalle tekellere gelmeyecek sigaradır.
    şirket çalışanıyla aramızda geçen bir muhabbette aromatik sigara satışına çocuklara çekici gelmemesi için devletin izin vermediği geçmişti.
  • çocukları özendiren bir yapısı olduğunu düşündükleri için türkiye'ye gelmesi beklenmeyen sigaradır.
    filtresinde hem mentol hem de orman meyveli iki aroması bulunmaktadır.
    italya'dan gelen bir arkadaş içmeme vesile oldu.
    puanım: 7/10
  • almak isteyip bulamadığım sigara
    bilen biri yazabilirse çok sevinirim
  • sigarayı bırakmak için birebir. içimi o kadar iyi ki bunu içtikten sonra başka bir şey içmek istemezsiniz. bulması da zor olduğu için sigarayı bırakma metodu olarak kullanılabilir.*
  • birde bunu denemek lazım. nasıl olsa hep bulunması zor sigaralar pelesenk oluyor azıma. #lucky strike
  • dün bunu görünce muhabbetini yakın zamanda yaptığımız bir arkadaşa fotoğraf attım. hemen aradı "neredesin, havale yapayım mı? yanında ne kadar para var? bana da al" diye. kendimi kaçakçı gibi hissettim. şimdiyse bunu ara ara içeyim diyorum ama touch aqua'ya el süresim gelmiyor. tütünü de buradaki marlboro'dan on kat iyi. eski marlboro light tadı var diye patlatmadan içtiğim bile oldu. böğürtlen ve menthol oysa ikisine de ayrı ayrı ruhumu teslim edebilirim. ama ikili kombinasyonunu sevmedim, böğürtlenli diş macunu denemiştim ona benziyor.

    edit: bir de kartonu dev paket şeklinde
  • antalyada havaalanı dışında bulabileceğim yerleri merak etmekteyim
  • filtre kahveyle birlikte harika bir içim zevki verirken, alkolle aroması zayıf kalan bir sigara. geçen akşam şarapla birlikte kullandım, kadeh sayısı arttıkça sigaranın tadı bir hayli kayboldu.
    gerçi bu sigarayı tadından ziyade dozunun kararından ötürü çok sevdim. sosyal içici olmama rağmen aqua touch’ı elime aldığımda çekirdek çitler gibi arka arkaya yakıyorum, yoğun nane tadından o an anlamasam da ertesi gün nefes alamaz halde kalkıyorum. hatta bir ara gerçek anlamda tiryakiliğe adım attım, sonra hemen kendimi toparladım. double fusion bu bakımdan benim için çok ideal. orman meyvesi ve nane tadı asla tütünü bastırmıyor, arka arkaya içme isteği de uyandırmıyor. ve başta da belirttiğim gibi filtre kahveyle gerçekten en iyi tadını veriyor. benim gibi sigara bağımlılığı olmayan, haftada 3-5 dal anca kahvenin/alkolün yanında içenler, fazla içmek istemeyenler için kesinlikle aqua touch’tan daha iyi bir alternatif.
  • 4 ayrı tadı olan güzel sigara.

    1) patlatmadan içilen sade kısım

    2) mentollü bölüm

    3) orman meyveleri aroması

    4) hem mentollü hem de orman meyveli kapsüllerin patlatılmasından oluşan karışım.

    favorim: 3
  • aromatic butonunu patlatmakla hayatimin en guzel sigara deneyimlerinden birini yasadim.
    bir sigara bu kadar guzel olmamali!
    hastasi oldum.

    ilk nefeste ask!!!
hesabın var mı? giriş yap