• gün itibariyle yeni sayısı internet üzerinden yayınlanmış dergidir.
    http://iletisim.marmara.edu.tr/…letisim_sayi_18.pdf
  • marmara iletişim'e ait her şey gibi marmara iletişim dergisi de içi boş, bilimsellikten uzak bir ak-akademisyen ürününe dönüşmüştür. bu okulun temsil ettiği bir değer, bir görüş vardı. o değeri yıkmak için yapılmış bir sistemli bir çalışmadır marmara iletişim fakültesi'nde yapılanlar.
  • sipariş üzerine makale yayımladığı ve bilimsellikten uzak olduğu iddia edilen bu dergi an itibarıyla her nasılsa (!) esci* dahil olmak üzere birçok ulusal ve uluslararası indekste taranmaktadır.

    peki sözde "ak-akademisyenler" ele geçirmeden önce yani kerameti kendinden menkul muhteşem bilimsel olduğu zamanlarda kaç indekste taranıyordu dersiniz? ben söyleyeyim: sıfır (0).

    marmara iletişim dergisi'nin 1993'ten bu yana tüm sayılarını academia veya researchgate üzerinden incelemek artık mümkün. bunu da o sözde ak-akademisyenler akıl etti sağolsunlar, zira önceden o muhteşem bilimsel çalışmalara hiçbir yerden erişemiyorduk. siz de girin ve inceleyin bakalım, siparişle yayımlanan yazılar acaba hangi dönemin ürünü?

    son birkaç yılda müthiş bir atılımla iletişim bilimleri alanında hak ettiği yeri nihayet bulan bu dergiyi sırf dünya görüşü farklı kişiler yönetiyor diye kötüleyen sefiller; "utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz."*
hesabın var mı? giriş yap