• özellikle makarnası tavsiye edilir, hem ucuz da. kahvesi de güzel. koltukları da rahat, telli kaymaklı ekmek kadayıfı...
  • zaman zaman hayvani kalabalığa ev sahipliği yapan mekan. açız lan.
  • ben mezun olduktan sonra kampüs içerisinde açılan süper mekan, kahveler plastik bardakta değil fincanda geliyor, fiyatları oldukça uygun, içeride sigara içilmesi ayrı bir güzellik.
  • artık iç tarafta sigara içilmesi yasak olan cafédir. biraz da olsa bu nedenle konforunu kaybetmiştir; ancak yine degöztepe kampüsünde eli ayağı düzgün tek mekandır ve tüm piyasa ordadır.
  • yaratıcılığın dibine nasıl vurulur gösteren göztepe kampüsü kantinidir. marmara simit ne lan? hazır yapılmışı vardı simit sarayı, evi falan. onlardan birini koyaydınız hiç kasmayaydınız. neyse.

    açılmasına bir iki gün kala; damsız almazlar heralde ya da giriş kesin ücretli olur hacı şeklinde konuşmalar geçiyordu aramızda ancak açıldıktan sonra ne kadar odun varsa orada takılır olmuştu artık. haklı değiller mi, e haklılar tabi kampüsün en gözde mekanı altıgene(eskidendi tabi) bile on basacak bir mekandı burası artık. peki ne açıdan on basar hacı?

    bir kere marmara'da daha önce hiç görmediğim(altıgeni beğenmeyip oturmuyorlardı heralde) tikilik düzeyinde nirvana'ya ulaşmış kızları burada artık. ya da en azından altıgene harcanan paranın on katı harcanmıştır buraya ama bu para ancak bu kadar güzel ziyan edilebilirdi onu da eklemek gerek. yalnızca gösteriş, ışıklar, koltuklar falan filan yalnızca para harcandığını gösteriyor ama zevk, sıfır. o koltuklar ancak bu kadar kötü yerleştirilebilirdi o mekana. içeriye çok fazla adam alıcaz diye giriş hariç her yere koltuklar dizilmiş ama bu insanlar buradan nasıl geçecekler, nasıl rahat edecekler diye düşünememişler. resmen sırt sırta oturuyorsunuz arkadaki masayla.

    evet zevkten, yaratıcılıktan yoksun ancak bir kantinden beklenenden daha rahat bir yer. koltuğa oturduğunuz zaman arkadaki masada oturan adam sürekli sallanmıyor, kıpraşmıyorsa sorun yok çok rahat. fiyatları da oldukça uygun. sırf bu sebeplerden dolayı da tercih sebebi. diğer kantinlerin hali içler acısı zira.
  • açılması yerinde olmuştur.
    zira açılmadan önce binamızın kantininden insanlar taşıyordu . dersten çıkıp bi kahve içmek işkence olabiliyordu zaman zaman .
    neyse ki marmara simit hem bizim imdadımıza yetişti ve hem de sabahın 9 unda okula fönle gelebilme azmine sahip olan okulumuzun fashion iconları layıkıyla yerlerini buldular .
  • sıcak bir ortam, güler yüzlü hizmet, konfor ve gözle görülür ferahlık falan filan der kendi için marmara simit...ama benim gözümde tuvaletlerinde sürekli makyaj yapan kızların olduğu bir okul kantininden öte değildir vede makarnası ve mantısı oldukça başarısız,,profiterolü de plastik bardakla verirdi bir zamanlar umarım bu duruma çözüm üretmiştir
  • tam anlamıyla göztepe kampüsü'nde senelerdir süregelen altıgen popülaritesini ezmiş güzide kantin..

    kaliteli, ürün yelpazesi geniş ve kısmen çok pahalı olmayan yiyecekleri var ama kısa zamanda bu kadar çok tutulmasının 2 önemli nedeni var. birincisi ortamı. altıgen seneler önce neyse marmara simit de artık odur. eli yüzü düzgün, oturup kalkmasını & konuşmasını bilen her adamın burdan hatun kaldırma potansiyeli vardır. zaten göztepe kampüste çıtır potansiyeli de çok yüksek, (tef yok sayılmıştır bu teoride) doğal olarak muhabbet gırla gidiyor.

    ama esas neden tamamen jeopolitik konum. kantinin açıldığı yer senelerdir boş olan ve çok fazla kişinin istediği bir yerdi. hatta ssk'nın karşısındaki kahve dünyası açılmadan önce burası düşünülmüş. ama potansiyeli göremeyen işletmecileri ara ara simit'e gelip hazin gözlerle izliyorlarmış diye duydum. öte yandan marmara simit de öylesi bir yeri alırken herhangi bir ihaleye girmemiş, al altından halletmiştir işini. önümüzdeki seneler işletmecilerine çok para kazandıracak bir mekan olduğunu söylemek zor değil..
  • gürültüden yanında oturanın kulağına bağırarak konuşulması gereken kantin, en az on yıllık club şarkılar çalması da cabası. kafa kaldırdıkça bulunmak eğlencelidir ama, bir sürü değişik tarzda genç izlenir. yobazite ve faşizmde pek rağbet etmez, güzeldir. uzun muhabbetlere değil de kısa ziyaretlere oldukça uygun kantindir. bir de büyük çay var, mis..
  • kimi öğrencileri için oldukça elit sayılır bu yer. oraya gitmek için hazırlanırlar falan çoğu kez şahit olduğumdan diyorum bak. başka kampüslerden bile sırf piyasa için gelen var.
hesabın var mı? giriş yap