• insanın belini iyice büken durum. salata bile lüks artık. marul/kıvırcık tane 15 tl, göbek tane 17-18 tl, roka/dereotu/nane demetleri 7-10 tl, taze soğan kg 40 tl'lerde geziyor. ot parçası ulan ot! işi sulandıracak suserler "ehehe üçlü fiyatları çok arttı kafayı bulamıyoruz bonzai alalım" falan yazacaklar şimdi ama durum maalesef bu.

    edit: 50 iq seviyesindeki tipler yüzünden başlıktaki "ot" kelimesinin "yeşillik" kelimesi ile değiştirilmesini moderasyondan rica ederim.
    gidin biraz da alaçatı ot festivali başlığında eğlenin o zaman. ciddiyetsiz davarlar.
  • önceden 100 liralık ıspanak aldığımızda rahat 1 ay götürürdü. şimdi 100 liralık ıspanakla bir bişirim yemek yapamıyoruz.
    vitaminden, demirden, ruhsal sağlıktan eksik kalıyoruz.
  • (bkz: çok yanlış gelmek)

    ben yanlış anlamışım.
  • koko fiyatları da uçmuş.
  • saksılarımda 14 günde taze soğan üretebildiğim için beni etkilemiyor. yavrum seninle savaşan varsa, sen de onunla savaşacaksın. güçlü mü, sen de yeni taktikler belirleyeceksin.

    misal 1 soğandan 2 3 soğan üretebileceğini çoğu kişi bilmez. ve bir diş sarımsaktan kısa sürede dev gibi bir baş üretilebildiğini de.

    tabii bir de bunu yaparken sevdiğim bir şeyi yapmaktan aldığım keyfin hissi yok mu?

    paha biçilemez... ;)

    edit: bazı arkadaşlar sormuş ve bazısı da olur mu lan öyle şey demiş. olur kardeşim neden olmasın. 6 aydır maydanoza para vermedim. bir kök maydanozdan 3 sefer alıyorsun 15 günde bir. hiç ummadığın bir anda işine yarıyor. yapacak bir şey yok herifler ne ekonomiyle ne de pahalılıkla ilgilenmiyor artık. tek politika "bayrak inmez ezan dinmez..." gitmez böyle
  • ezhel'in ülkeyi terk etme sebebidir.

    pardon ben de çok yanlış gelmişim
  • torbacıdan alsak daha uygun fiyata gelecek neredeyse.

    bir taze soğan 25 lira nasıl olabilir ya. bir kilo soğan alıp bir hafta yemeyince kendi kendine taze soğan oluyor zaten.

    marul desen 15 lira civarı. saksıda kendi kendine bile çıkan maydanoz* 10 lira.

    zaten çok zeki bir millet değildik ekmek yemekten iyice et beyinli olacak herkes bu gidişle. et yok, bakliyat yok, sebze ve meyve yok.
  • tabi ki de akp döneminde gerçekleşmiştir
  • 90 iq espriler bittiyse konunun vahamiyetine dönmek isterim: zamanında (çok değil 10 sene önce) maydonoza 25 kuruş veriyorduk, geçende 5 liraya aldım. yüzde 2000 zam gelmiş 10 senede. allahın maydonozunun bile tüketiciye gelmesi için 2-3 aracıdan geçmesi gerekiyor, halkın sırtından geçinen parazitlerden bahsediyorum. daha bu parazitleri temizleyemeyen insanlardan enflasyon düşürmesini beklemek de ne bileyim...
hesabın var mı? giriş yap