• marvel'ın 2018 yılında gelecek, dc legends'a benzeyen mobil oyunu.

    https://marvelstrikeforce.com/
  • berbat bir community'si bulunan mobil oyun. global chat kısmında ergen türk veletleri at koşturmaktadır. seviyeli bir ittifak bulunduktan sonra hemen kanaldan çıkmanızı öneririm.

    yukarıda da bahsedilmiş, oyuncu dostu değil ve çok hataları var ancak oyun 28 mart tarihinde yayınlanmış. yakın zamanda iyileştirilebileceğini ve daha oynanır bir hale getirileceğini düşünüyorum.

    can sıkıntısıyla boğuştuğum şu günlerde gideri olan oyundur. ancak uzun vadede oynanabilir mi bunu bize zaman gösterecek.
  • star wars galaxy of heroes'un marvel modu yüklenmiş hâli. şimdilik çok az kahraman var, zamanla gelişecektir. star wars galaxy of heroes'e de böyle heyecanla başlamıştım, pvp'de dünya sıralamasında üstlerde yer almıştım, ne zaman ki 14-15 yaşında çocuklar analarının/babalarının kredi kartlarıyla, yetişkin, iş güç sahibi insanlar da kendi kredi kartlarıyla ne var ne yok almaya başladı, ben de saatlerimi ayırıp daha uzun zamanda az yol almaya başladım, oyunu bıraktım. bu oyunda da benzer bir durum olacağına inancım tam.
  • benzer " turn-based rpg/strateji" konseptindeki star wars galaxy of heroes ve dc legends'i uzun süre oynamış biri olarak iki oyundan daha başarılı buldum. karakter animasyonlarının güzelliği bir yana, iki oyuna göre daha sade ve akıcı bir yapısı var. diğer oyunlarda olduğu gibi bunda da grinding var ama çok angarya gelmiyor, keyif bile veriyor hatta. kafa boşaltmalık tam.

    ancak en önemli özelliği pay to win olayının tamamen minimuma indirilmesi. çok kısa sürede 40 level'a yükseldim ve tek kuruş harcamadım zira parayla satılan currency olan power core'u almanıza hiç gerek yok. hatta oynayacaklara ve oynayanlara tavsiyem "kesinlikle almayın" oyun hem power core'u kepçeyle dağıtıyor zaten aktif oynuyorsanız.

    demem o ki güzel oyun, marvel karakterlerini ya da mobil telefonlardaki turn-based rpg konseptini seviyorsanız şans verin. alliance bulup raidlere dalmayı da ihmal etmeyin.
  • güzel oyundur, biraz para harcarsanız 1 haftada 42 level olabilirsiniz. enayilik olarak görmüyorum ben, zevk işi.
  • güzel alliance bulamıyorum. kimse dalmıyor. level 65.

    edit: güzel oyun.
  • lvl 55. alliance arıyorum.
  • yakın zamanda eklenen "kırmızı yıldızlar" ile arenada ve baskınlarda tüm dengelerin alt üst edildiği oyun. oyuncular arasında ciddi bir tepki var.

    kırmızı yıldız küreleri açıldığında 1-7 yıldız arası rastgele bir karaktere yıldız kazanıyorsunuz. 1 yıldız +2% - 2 yıldız +5% - 3 yıldız +10% diye gidiyor ve 7 yıldız kazandıysanız +75% karakterin gücü artıyor.

    7 yıldız kazanma şansı %0,25 civarında olsa bile 4 yıldız üzeri güzel bir karakter geldiği zaman neredeyse yenilmez oluyorsunuz. yani şanslı olan çok küçük bir azınlık ve para harcamayı seven zengin bir kesim acayip bir avantaj kazanmış oluyor. foxnext gene oyuncuları (bkz: rng) ile başbaşa bırakmış durumda.
  • özellikle son geliştirmelerden sonra bireysel olarak güçlü gözüken karakterlerden takım kurmak yerine (quake, captain america, crossbones, yondu vs) sinerjisi yüksek karakterlerden takım kurmak çok daha mantıklı hale geldi. örneğin kendi başına çöp olan shield karakterleri başlarına nick fury koyunca allah oluyorlar ama nick fury'yi oyunda edinmek oldukça zor.

    yeni başlayacaklara ve elinde nick fury olmayanlara önerim defenders (daredevil, luke cage, jessica jones, iron fist) takımına yoğunlaşmaları. yanına da punisher veya spider-man koyarsanız arena olsun, blitz olsun, raid olsun durdurulmanız zor.
  • 80 levelım. squad bakıyorum.
hesabın var mı? giriş yap