• ashley olsen'in ikizi olan amerikalı sinema oyuncusu... full house isimli tv dizisinde bebeklikten oyunculuğa atlamışlardır.
  • öh amma büyümüş bunlar dediğim ikizlerden biri, ayrıca kahverengi saçın yakıştığı, yabancı dergilerde özel hayatıyla gündeme gelmeye başlamış hatunlardan.
  • anorexia hastaligindan dolayi tedavi gören kisi.
  • geçen salı nyu'ya ikiz kardeşi ashley ile başlayan full house'un büyümüş kızı. kendisi sırf yeni üniversiteye başlayım yeni erkekler tanıyım diye boston'da okuyan sevgilisinden uzak diye ayrılmıştır.

    kendileri aktristlerdir ama özel hayatlarıyla daha gündeme geliyorlar. çektikleri bütün filmler ülkemizde tıpatıp ikizler... diye çevrilio:

    getting there(2002)- tıpatıp ikizler yolda
    in rome (2002)- tıpatıp ikizler roma'da

    muhtemelen son filmleri new york minute'de tıpatıp ikizler new york'da diye çevrilecektir. gerçi büyük ihtimalle sinemalarımıza gelmez.

    yakından baya güzel ama giyinişi hareketleri 18 gibi değil sanki 30 gibi.
  • amerikada yeni bir moda akimi yaratan insan. surekli soho da dolasip, bohem tarzi giyinmesinden dolayi da bu akima boho denilmektedir. uzun etekler, buyuk kolyeler, buyuk cerceve gozlukler, duz taban ayakkabilar, kocaman bohca cantalar, kovboy ayakkabilari ilk onun tarafindan kullanilmistir.
  • (bkz: rehab)
  • dedikodulara göre gerçek hayatta weeds'dekine benzer bir şekilde heath ledger'a eroin saglayan kişi
  • iyice alien olmu$ bu. kendini nasil guzel buluyor yahu? bu ya$ta her yer estetik, kafasi kocaman vucut kucucuk. allahim sen akil fikir.

    aha
  • ikiz kardeşiyle birlikte giderleri iyice gitmeden beni bir arasa dediğim kişi.

    (bkz: olsen ikizleri/#14996607)
    (bkz: call me)*
  • ikizlerden daha başarılı kariyer yapmayı başaranı. weeds ve samantha who gibi iyi dizilerde rol kapabilmeyi başarmıştır kendisi. gerçi bir casting yöneticisinin rolü neden ashley'e değil de mary-kate'e teklif ettiğini çok merak ediyorum. kafalarından ne geçiyor da rol mary-kate'e gidiyor. biri açıklasa keşke.

    ara edit: mary-kate kendinden bir ikoncan yaratmış, ikizinden daha magazinel bir karakter olmuş. eh rating'i de dolayısıyla ikizinden fazla olunca tercih edilen o olmuş. açıklama için 14 adlı yazara teşekkürler.

    bu günlerde full house izliyorum tekrar. büyük ve tiki halleri beni hiç cezbetmese de gerçekten bu kadar tatlı çocuklar zor bulunur. bugün 2. sezon 16. bölümü izledim mesela, howie diye bir çocuğa aşık oldu michelle. çocuğun ardından "no bye bye howie" dedikçe içim parçalandı yeminle.
hesabın var mı? giriş yap