• kim çıkardıysa bu teraneyi kopyala yapıştır, öbek öbek tüm türkiye'nin illerine sıçramış hede. tercihen zebra store perdenin önüne kurulmuş bir masa. sandalyeleri nereye sokuyorlar inanın bilmiyorum. masanın üzerinde evin dört bir köşesinden çıkarılmış zilyon çeşit çirkinlikte şamdan, gümüş teraneler, boncuklu bokluklar serisi. arkada 30 metrekareye zor sığan devasa baş harfli balonlar ve çerçevelenmiş çift fotoğrafları. ve masanın arkasında gebeş gibi dizilmiş aile üyeleri. arkadaşlar madem herkes aynı saçma dekoru ve masayı tekrar ediyor, isterseniz bunca zahmete gerek kalmadan başkasının nişan fotoğrafına kendi kafanızı monte ederek bizi bunca zahmet, masraf ve alaturkalıktan kurtarabilirsiniz.
    eski fotoğraflara bakıyorum da yok böyle bir masanın arkasında dizilme saçmalığı. efendi efendi koltukta oturan, merasim esnasında da yüzüğü takılan insanlar var. estetik desen değil düpedüz çirkinlik.2018 yılında nişan meselesinin bitmesini beklerken türk halkında katlanarak artıyor.
  • görgüsüzlüğün ve sıradanlığın sirayeti olan akım.

    yani evet mutlu bir gün. her türlü itina normal ama neticede dedenin kurdela kestiği nişanda türlü türlü cancanlı şeylerle işi çocuk partisine çevirmenin manası neydi ki?
  • bu fotoğraflarda muhakkak arka planda da devasa çiftlerimizin baş harflerinin folyo balonları olur ya ben ona ayar oluyorum asıl. dünyanın en korkunç dekoru olabilir.
  • nişanlar artık salonlarda yapıldığı için yerini sahnede çekilen fotoğraflara bırakmış uygulamadır.
hesabın var mı? giriş yap