• naruto adindaki manganin yaraticisi. kendine ozgu cizimi, naruto'yu bircok mangadan daha ozel kiliyor. hatta naruto'nun ilk bolumlerini bakip, ardindan son bolumlerine bakarsaniz, cizim tarzinin nasil gelistigini gorebilirsiniz. aksiyon sahnelerini kafanizi karistirmayacak kadar net cizerken, harika acilar kullanarak cok ilginc hale donusturur.
    kanimca mangakadan ziyade bir sanatcidir.
  • karakterlerinin yaşadığı duygusallıkta zerre abartı sunmayan mangaka. haliyle bu, o karakterlere daha fazla bağlanmanızı sağlıyor. tamam belki plot sebebiyle aynı karakterler fazla pushy olabiliyor. yalnız işin içine duygusallık girince bu durum devede kulak yani..
  • hem sevip hem de çok kızılan adam. sen kalk önce karizmatik tipler yarat, uzun uzun hikayeye yedir, sevdir. sonra da öldür. öldürecekmiş gibi yapıp da feyk atma, harbi harbi öldür geri dönüşü olmadan. insanı üzüyorsun be kishimoto. bak şimdi de sasuke'nin gelişimi ile aklımı almaktasın. yapma etme gözünü seveyim, birileri ölecek kötü şeyler olacak.
  • koskoca naruto evrenini yaratan; ana karakter olarak uzumaki naruto adlı fırlamayı yaratan, karşısına uchiha sasuke'yi koyan, başlarına da karizma tanrısı olarak hatake kakashi'yi diken mangaka. en bilindik hikaye olan habil-kabil öyküsünü en yaratıcı şekilde anlatan kişi. işte bu nedenle de her hafta sitemlerime, eleştirilerime, sevinç gösterilerime, tehditlerime maruz kalan insan (bir de kendisine kishi-kun diyorum ben).

    kulak çınlamalarının nedeni benim kısacası kishi-kun.
  • 11 mart japonya depreminde öldüğüne dair dedikodular dönen, ama herkes gibi bunun oldukça saçma bir iddia olduğunu düşündüğüm, naruto adlı animenin yaratıcısıdır.
  • kendisi sağ ve hayattadır. kimsenin endişesi olmasın. tsunami'nin olduğu bölgeye oldukça uzakta yaşıyor. http://japan.person-finder.appspot.com/…y?role=seek

    cinsel tercihleri de zerre umurumda değil. 18 yaş altı hedeflenerek hazırlanan shounen bir mangadan da çok bir hikaye beklememek gerekiyor.
  • aynı zamanda tekken 6 da, lars karakterinin kostüm tasarımını yapan kişidir kendisi.
  • gaara neji ve hinata gibi şahısları daha güçlü yapmasını istediğim kişi.
    kendisinde hiç merhamet yoktur.sasuke götoğlanını kazandırır hep savaşta.onun yüzünden intahar edicem heee.öldür şu sasuke yi de elini öpim.
  • naruto adlı belayı başımıza saran mangakadır. naruto izlemem. tavsiye de etmem ama her yerden fırlayan bu seri sinirimi bozuyor.
  • bunun bir de ikiz kardeşi vardır, seishi kishimoto diye. o da mangaka'dır. 666 satan ve blazer drive isimli fena olmayan iki manga eseri vardır. bir ara çevirmeye kalkışmıştık arkadaşlarla...
hesabın var mı? giriş yap