• eğitim sistemindeki çürüklüğün tümünü öğretmene yükleyen aklıevvellerin garipsediği durum. normalde yani bilimsel olarak bir öğretmenin haftada 15 saat ders vermesi gerekir. en fazla 20. sorun bakalım bu adam kaç saat derse giriyor. ben söyliyim. 44 saat yani normalin 2 katı kadar. öğretmen ataması yok. atama olmadığı için kadrodaki öğretmenler ek ders alarak boşluk dolduruyor. yarı fiyatına yapıyor bunu. devlet 1 öğretmeni 2 öğretmen yerine çalıştırıyor. bu durumda öğretmenlerimizin psikolojisinin iyi olması mümkün değil. ben evimde 2 çocukla zor baş ediyorum. bu insanlar 100'lerce çocukla uğraşıyor. bu çocukların kimisi altına işer, kimisi gider arkadaşının kafasını yarar, kimisi blue çağına girer, binlerce derdi vardır. iyi bile dayanıyor hocalar.
  • başlık provokatif.bi kere adam masayı çocuklara fırlatmamış,sinirle kalkarken devirmiştir.herhangi bir şiddet uygulamadı ayrıca.
    sosyal medyanın yaygınlaşmasından mıdır nedir,bu yeni nesil iyiden şımarıklaşmaya başladı.kendilerini bir halt sanmalar falan..
    bu öğrenciler adamı ruh hastası yapar.
  • adam 50 yasina gelmis. derdi tasasi bolca vardir eminim. masayi firlatmasi gecirdigi kucuk capli bir sinir krizi sonucu olmus belli ki. sinif da baya haylaz ve terbiyesiz sanirim. adam cildirmis agzindan on saniyede bir bok kelimesi cikiyor dayanamamis artik, sinif bi sekilde susmus ama hala alttan alta guluyorlar.

    adam ruh hastasi degil. boyle bir genclik adami bu hale getirmis. su son 10 senedir ogrenci milletinde inanilmaz bir terbiye gerilemesi var. adam onceki ogrencileri biliyor bir de simdiki hallerine bakinca tahammul sinirlari daha kolay zorlaniyor demek ki. ben gecen sene sinifin en haylaz sinifina ders anlatmaya calisirken sinifin en serserisi onume kadar geldi. ben bir sey soracak zannederken cocuk kollarini bana dogru uzatip gangnam dansi yapmaya basladi. aklima geldikce hala dusunurum, o an nasil sabrettim de o cocuga hicbir sey yapmadim diye. bunlar boyle boyle birikiyor. ama isin icinde olmayan bunu anlamiyor, got buyutuyorlar saniyor. adami haksiz bulmuyorum, cocuklara zarar vermektense masayi firlatmis.
  • öğretmenin normal bir davranış sergilediğini söylemek saçma olur.

    olay özet olarak, hoca ayakta gezinen sağa sola atarlanan ergenlerden bıkmış olacak ki sinirini ayağa kalkıp yazılı notunu öğrenmek isteyenlerden birine bağırarak çıkarıyor. tabi derste ayakta dolaşmak ne kadar doğru, öğrencinin elinde telefonun ne işi var, derste kayıt yapması ne kadar doğru gibi sorular da aklıma gelmiyor değil.

    yalnız bu video üzerinden öğretmen maaşına, yaz tatillerine dem vurmak da bir o kadar saçma. eğitim sisteminin hali zaten içler acısı, daha dün okuduğum iki haber (1, 2) milli eğitimin ne kadar süpersonik işlerle uğraştığını gösteriyor. bi de kalkıp öğretmen maaşı, yaz tatili muhabbeti hiç çekilmiyor.

    şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve önce bu ruh hastası öğretmenin sınıfını sonra da şu videoyu izleyin ve aradaki 7 farkı bulun.
  • sabrinin sinirlari zorlanan ögretmendir. ögrencin itlik yapiyorsa gereken cevabi vereceksin.
  • ulan gavat. alt tarafı öğretmensin lan. sen milletin çoluğuna çocuğuna ne artistleniyorsun. en fazla gülünç duruma düşürüyorsun kendini. karşında çocuk var çocuk. ister 12 yaşında olsun ister 18. çocuk lan. onlar seni fazla ciddiye almıyorlar, sen de fazla ciddiye alma onları.

    eğitim sorunumuz tek taraflı değil. sadece öğrencinin ibneliğinden kaynaklanmıyor yani kötü sistem. öğretmen daha da suçlu. sırf öğretmen olduğu için kendini dokunulmaz hisseden, öğrencilerine küfreden kaç tane ukala öğretmen var biliyor musunuz siz? öğretmenmiş, geleceği yetiştiriyormuş, siktir oradan.
  • kemence, bcakiltas, whokares, bozdoganli ve pomaklar gereken cevapları verdikleri için teşekkürü bir borç bildiğim başlıktır. başka söze gerek yok.
  • burada neyin midemi bulandırıcı olan şey, öğrencilerin kendi pornolarını çekmeleri mi, yoksa insanların bunu normal karşılayıp, öğretmenlere yüklenmeleri midir? hiç bir öğretmen, meslek yaşamına ruh hastası olarak başlamaz. ama bu meslek insanı ruh hastası yapabilir. bu videodaki şartlar tek dersle oluşan şeyler değildir. videonun başına dikkatli bakarsanız, o öğrenciler öğretmenin patlamasını bekliyorlardı. telefonun kamerası bunun için açıktı. ama çekim sadece öğretmene odaklandığı için, sizin olumsuz yargılarınızın hedefi oldu. umarı kendinizi yeterince tatmin olmuşsunuzdur.(öğrencilerin tatmin olduğu kesin.)
  • az bile sinirlenen öğretmendir. sınıfta öğretmen var mı yok mu belli olmamasına, her kafadan bir ses çıkmasına, öğrenci demeye utanılacak tiplerin öğretmenlerini kameraya çekmelerine rağmen kimseye bir fiske bile vurmamış, sinirine hakim olmuştur.sırf bunun için bile takdir edilmelidir.
  • sözlükteki maria montessorileri ortaya çıkarmıştır. 2 ay tatilidir, yatmasıdır ayrı konu ama, öğretmenin önüne gelen veletler sanki çok mu normal amk, işte bu çocukların kimisi ileride öğretmen olacak, bir kısır döngü.
hesabın var mı? giriş yap