• kadıköy caferağa'da yeni açılan çeşit çeşit tiramisu sunan cafe. san sebastian adını verdikleri cheesecake en meşhur tatlıları. olumlu yanları hafif, az şekerli, mascaponelu değişik tatlar deneyebilmeniz. olumsuz yanı fiyatları aşırı yüksek. normali yakalarlarsa çok ciddi potansiyelleri var.
  • san sebastian denemek için gittiğimiz fakat saçma sapan bir muamele ve tatlıyla karşı karşıya kaldığımız mekan. 7 kişi gittik. sipariş verirken zorla siparişimizi alan, ilgisiz bir garsonla karşılaştık ki içerdeki tek müşteri bizdik. oturur oturmaz zaten "biraz sessiz olur musunuz?" diye garson tarafından uyarıldık. yine de oturmaya devam ettik. 3 kişi san sebastian istedi eciş bücüş bir şey geldi. ben pek beğenmedim. istenilen kahvelerde tatlılar bitince geldi. gitmeyin. müşteriye bok muamelesi yapan bir başka mekan daha sadece.
  • kalitesini bilmem ama ismi çok iyi. ilk gördüğümde tekken 8'e eklenecek olan yeni karekterin ismi sandım. :d

    (bkz: heihachi mishima)
  • ismi çok kezbanca bir kafe. o peynirin ismi maskarpone diye okunur, maskarpon diye çomarlar okur. oraya ait onlarca fotoğraf gördüm, hiçbirisi tiramisu değildi. inanılmaz iğrenç görünümlü krema yığınları, üstünde de antep fıstığı, nar falan, yeni gelinlerin tatlı telaşından çıkma. italya'yı adalarıyla beraber baştan başa gezdim, tiramisu nasıl olur bileyim artık.
hesabın var mı? giriş yap