• mastercard'ın 20 ülkedeki çeyrek milyondan fazla anlaşmalı ödeme noktasında kart kullanıcılarının bilgisayar, cep telefonu ve tablet gibi farklı kanallardan tek tıkla ödeme yapabilmesini sağlayan platformudur. türkiye'de de tanıtımı yapılan platform ilk olarak cafe nero, bitaksi ve getir uygulamalarıyla işbirliği yapmış.

    https://masterpass.com/
  • birisi buraya kayıt olurken kendi kredi kartı bilgilerini girerek benim telefon numaramı kullanmış. kafayı yemek üzereyim. bu sistem de buna asıl izin veriyor anlamadım.
  • bi bkm express değildir. daha çok ekmek yemesi lazım. ciddi bugları var. mesela banka kartı ekleyin diyor, ekliyorsun kart tipi desteklenmiyor diyor. ya da süre doldu diyerek log out etme işlemini istediğin işlemi gerçekleştirdikten sonra yapıyor vs.

    paranın satın alamayacağı şeyler olduğunu gösteriyor mastercard gerçekten. iyi yazılım gibi.

    böyle bugları olan bir sistemi ben güvenip de kullanmam, mazallah kartını patlatırlar.
  • önemli bir husus var ki;

    ¨masterpass™ gizlilik sözleşmesi ve çerez bildirimi 'ni okudum, kabul ediyorum ve masterpass'le ilgili epostaları almayı onaylıyorum. gizlilik sözleşmesi hangi verileri topladığımız ve bunları nasıl kullanabileceğimizi ve bununla birlikte ancak bununla sınırlı olmayarak veri analizleriyle ilgili önemli bilgileri içerir.¨

    demekte. tabii burada şu cümle çok güzel:

    ¨gizlilik sözleşmesi hangi verileri topladığımız ve bunları nasıl kullanabileceğimizi ve bununla birlikte ancak bununla sınırlı olmayarak veri analizleriyle ilgili önemli bilgileri içerir.¨

    nasıl ama? seni sikeriz ama haberin olmaz diyorlar. lan adama kredi kartı bilgilerini ver. mailini ver bilgilerini ver. e götünü de ver ki siksin işte.
  • bugün öğrendiğim kadarıyla biletix'ten kaldırılmış olan ödeme şekli. pazartesi günleri alınan biletlerde çok güzel indirim yapıyorlardı (100 liranın üstüne 50 lira indirim gibi) ama artık yok... üzdü.
  • masterpass'e kaydettiğim kredi kartımı kapattırdığım için diğer mastercard'ımı bir türlü kaydedemediğim platform. çıkışsız labirent gibi. şifremi hatırlamıyorum, unuttum deyince telefon numaramla kredi kartı bilgilerimi istiyor, kredi kartımı kapattığım için bilgileri kabul etmiyor. şifre deneyeyim diyorum, salladığım için bloke oldu. beyle kaldım elimde sisteme tanımlayamadığım diğer kredi kartımla. müşteri hizmetleri de yok gibi bir şey. konu kilit.
  • kayıt olunamayan saçma sistem. boşuna insanları uğraştırıyorlar. #64088037, #64233699
  • idefix sitesinden yaptığım kampanyada çalışmayıp kazanacağım 20 tl indirimi hüpleten hede.
  • çeşitli promosyon kampanyaları yaparak üye toplayan, promosyon yapıp üye toplamasına yardımcı olan sitelerin yaptığı üç kağıt yüzünden üye kaybedecek olan uygulama. (bkz: defacto masterpass kampanyası)
  • masterpassturkiye.com adresinden kart ekleme, çıkarma işlemleri yapılabilen platform. yalnız site o kadar özensiz tasarlanmış ki, masterpass.com üzerinden buraya yönlendirme alıncaya dek phishing sitesi sanıp güvenemedim.
hesabın var mı? giriş yap