• japonca kivi.

    (bkz: actinidia)
  • sonunda birileri bunlari paketleyip satmayi akıl etti de disine göre bisey bulamadığından karton plastik kemiren essolessek kedim huzura erdi. kedi misvağı desek yeridir bu merete. önüne çubuğu at ve izle. öylesine seyirlik bir çıldırma hali yaratıyor.
  • pawdaz’dan satın alabilir, kedinizi mutlu edebilirsiniz.

    sitedeki tanıtım yazısından;

    “%100 doğal actinidia polygama, nam-ı diğer matatabi ağacının en özel olan 0,3-0,5 mm kalınlığındaki dallarından hazırlanmış stıck, kedilerin temas etmekten hoşlandığı esansiyel yağları içerdiği için; kediler ona sarılmayı, sürtünmeyi ve onu kemirmeyi severler. kediniz stıck ile geçirdiği vakitte yaşadığı mental rahatlığın yanı sıra, kemirmesi sayesinde dişlerinin yüzeyindeki artıkları misvak etkisi ile uzaklaştırır. stıck böylece uzun vadede diş ve ağız sağlığının korunmasına yardımcı olur.”
  • kedilerin bayıldığı çubuk türü.

    hiç duymamıştım, tamamen rast gele denk gelip aldım. kedim bayıldı :) havuç yer gibi iki eline bu çubuğu alıyor, hem arada çiğniyor, hem her tarafına sürüyor.

    daha detaylı bilgi için:
    https://instagram.com/evdekidostumuz

    https://evdekidostumuz.wordpress.com/…lanmalisiniz/
  • iki türü var,biri doğal çubuk formunda diğeri oyuncak haline getirilmiş. biz ham olanı veriyoruz,oyuncak gibi olanında karton parçalar olabiliyor. içgüdüsel olarak dişleri kaşınma döneminde olan tüm kedigiller bu ağacı seviyor. ama bazıları ilgilerini zamanla kaybediyor. ilgi kaybı olursa zamanla biraz unutup dönmesini beklemek gerek. kedinizin ağzı rahat durmuyor ve sürekli poşet kemirme ihtiyacı duyuyorsa almanızı öneririm. kedinin rahatı yerine geliyor.
  • her kedide duyarlılığı yok sanırım. bizimki oyuncağının yüzüne bile bakmadı.
  • ben bu çubukları snake oyuncağın içine sokusturdum ağzını gözünü yaralamasinlar diye. yilanla ask yasiyor kediler su an.
  • bizimkiler de dörtlü olarak hiç sevmedi. top şeklimde kocaman olanlarını aldım. iki dişleyip bıraktılar, hala alüminyum folyo ve kağıt topla devam. arada da olta seviyorlar.
hesabın var mı? giriş yap