• 1982 doğumlu amerikalı şarkıcı. yellow taxi ve tv gods defalarca dinlenebiliyor.
  • $u sıralar radyo eksen dönen mr. pitiful adında gayet güzel $arkısı bulunan amerikalı u$ak. takip etme gerekliliği doğruluyor insan da.
  • matt costa;

    16 haziran 1982, huntington beach-california doğumlu.

    neye benzer?

    http://www.musicremedy.com/…ta/mattcosta-02-big.jpg

    ne yapar?

    şarkı söyler, hiç de fena değildir. 12 yaşında ilk gitarına sahip olan costa, gitardan vazgeçip daha heyecanlı bir şeye vermiş kendisini: skateboard. çocukceyiz tam profesyonel olacakken 2003 senesinde ayağını kırmış, zorlu ameliyatlar geçirmiş, 18 ay süren tedavisi sırasında hasta yatağında beste ve güfte yapmış, öyle olmuş böyle olmuş ve sonunda şarkıcı olmuş. ilk olarak no doubt'un gitaristi tom dumont ve ardından da jack johnson bayağı destek olmuş kendisine, ki zaten jack johnson ile tarzları da benzemektedir.

    ne tür?

    folk öğeler barındıran akustik indie. oh yeah.

    ne çalar?

    gitar ve piyano.

    neler çıkarmış?

    - matt costa (ep)
    - the elasmosaurus (ep)
    - songs we sing (full)

    öööyle bi adam işte. çok da bi'şey diyl. sıkıldım da biraz yazmaktan. iyi ama fena diyl. seviyorum ben. baya iyi aslında ya. valla. yumuşak yumuşak beele..
    bitti. fin.
  • yıllardır yakalayamadığı şöhreti, tek şarkı ile chuck dizisinde yakaladı. astair, huzur verici, güzel bir şarkı ona diyecek sözümüz yok tabi.
  • geçenlerde kendi sitesine "türkiye'ye gelmeyi düşünüyor musunuz biz ailecek çok dinliyoruz sizi" türevinde (tabi böyle değil lan ama türkiye'ye çağırdım eheh) bir mail atmışlığım ve çok kısa süre içerisinde yanıt almışlığım vardır. ah tabi matt costa da çok ister türkiye'de bulunmayı mealinde bir cevap geldi hatta. belli olmaz belki eser gelir ben çok kalabalığız diye belirttim zaten. gerçi çakal abim hemen ülkemde böyle "girişimci genşler var mı matt costa ürünleri sattıralım" diye de not düşmüş ama ben matt gelsin hallederiz abicim diye de cevabı bastım. kesin gelcekler lan! diplomasi işlerini hallettim ben yea..
  • pek bilinmeyen bir güzel parçası da good times olan 60'ların folkunu 70'lerin pop'uyla kaynaştıran sanatçı.
  • bu adamın hakkında bu kadar az entry girilmesi gerçekten biraz üzdü beni. amerikanca türkü söyleyen bu oğlanın hem sesi hem de şarkıları mükemmel değildir ama çok iyi bir uyum içerisindedir. neyse efendim çok keşfedilmesini de istemediğim için bu entry'yi burada kapatıyorum.* *
  • dun aksam the venice westte izledik, senelerdir songs we sing albumunu dinlerdim, mekani dolduran ufak bir kitleyle sahneye temas edebilecegin bir mesafeden, keyifle 'biz bize soyluyoruz' modunda bir konser oldu. mutevazi bir adam shoegazer diyebiliriz. ozellikle sunshine ve my sweet rose iki sevdigim sarkisiydi kalabaliktaki bi kizla birlikte tek eslik eden bendim sanirim. sevgilim de eslik etti dans ettik fln oyle hos bir geceydi.
hesabın var mı? giriş yap