• trivium vokalisti, gitaristi, söz yazarı, bestecisi. hem clean hem brutal vokal yapıyor, hem ritim hem de solo gitar çalabiliyor. 19 yaşında olmasına rağmen, metal müzikte geleceğin yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. roadrunner united'da o kadar büyük yıldız arasından kaptan yapılması, çok çeşitli türlerde şarkılar yazabilmesi ve konserlerdeki muhteşem performansıyla, yakın zamanda adından çok söz ettirecek bir müzisyen.
  • 26 ocak 1986 doğumlu capon asıllı amerikalı genç metalci. yetenekleri ile gerçekten de dikkate alınacak bir kimlik. konser performansı şu anda göz doldurmasa da ilerisi için gerçekten de ümit vadetmektedir.
  • başarız bir vokalisttir kanımca, yaratıcılığına bir şey diyemem, ama vokal olarak daha on fırın ekmek yemesi lazım, yada kendi sesine uygun şarkılar yazması gerek.
  • bir süre öncesine kadar canlı performanslarında vasatı aşamayan; ama son konser videolarından izlediğim kadarıyla kendisini bir hayli geliştirmiş genç yetenek. ayrıca dean firması tarafından kendi adını taşıyan gitarlar üretilmektedir.
  • roadrunner records'un bir sürü adama sorduğu 2008'in en iyi 10 albümü listesine trivium albümü koyacak kadar da denyodur kendisi kimse kusura bakmasın.
    allahın kiichi'si, peh.
  • [bu entry "matt heafy metal tarihinin en iyi ritm gitaristlerinden biridir" temalı bir entry'e tepki olarak yazılmıştır, entry uçunca anlamı kaçtı tabi]

    en basitinden scott ian, jeff waters, james hetfield, dave mustaine, lee altus, mille petrozza, eric peterson gibi adamların yanında metal tarihinin en iyi ritm gitaristi olarak anılması için daha bin fırın ekmek yemesi gereken japon asıllı amerikalı gitar-vokal insanı.
  • [işbu entry "matt heafy hetfield'a benzemez, süfer tekniği var" temali bir entry'e cevap olarak girilmiştir. silinince böyle kabak gibi kaldı ortada]

    teknik olarak james hetfield'dan daha versatil bir gitarist olması, tarihin en iyi ritm gitaristlerinden biri yapmamaktadır kendisini. fazla vakit almadan hemen meshuggah manyağı mårten hagström'e dönüyoruz:
    "röportajcı: which rhythm guys did you look up to the most?
    mårten hagström: i think james hetfield is one of the best in terms of the metal world. his precision is untouchable."

    tamam hetfield ile ikna olmadık, illa full teknik aranıyorsa jeff waters veya chuck schuldiner sabaha kadar döver bu japon oğlanı, keza sweeplere, legatolara girersek alexi laiho'dan gireriz de çıkamayız da çıkamayız, öyle yani.
  • 10-20 dakikalık bir youtube araştırmasıyla kendisinden teknik olarak kat ve kat daha üstün canavar gençleri bulabileceğiniz şahıs.

    metal tarihinin en iyi gitaristlerinden değildir maalesef.
  • oha lan herif evleniyormuş bugün(dün), yahu daha yaşın kaç başın kaç ne bu acele oğlum?!*

    ahanda bu da çiftin fotoğrafı: (matt o gözlüğü de değiştir artık be abi, hadi bakim)
    http://www.roadrunnerrecords.com/…cs/mattashley.jpg
  • çok yetenekli adam ya. allah gecinden versin de 28'i göremez gibi...
hesabın var mı? giriş yap