• galatasaray'ın transfer etmek için kulübü torino ile görüşmelere başladığı söyleniyor.
  • manchester united 'ın yeni transferi. torino 'ya bonservis bedeli olarak 13 milyon £ ödemişler.
  • milan'ın elinden kaçırdığı sayısız altyapı oyuncusundan biri. manu'ya imza atmış 13 milyon sterline. bonservis bedeli biraz fazla olsa da birden çok pozisyonda oynayabilmesi en önemli artısı.
  • vasat bir topcu. hic bi ekstra ozelligi yok. nasil oluyorda manu buna 13m veriyor anlamiyorum. benim goremedigim ne var lan bu adamda? bildigin bombos bir adam. kac mac oynadigina fakan bakmadim ama eminim kadro falan yapamiyordur ve bi kac sene icinde hak ettigi yerlere çakilir.
  • manu'nun ve italya milli takımının hasan ali kaldırım'ı.
  • önümüzdeki sezon juventus forması giymesi beklenen oyuncu.
  • vasat'in sozluk karsiligidir bu adam. hayatimda gordugum en özgüvensiz, mental anlamda en zayif futbolcudur ayni zamanda.*

    bir adam dusunun; kendisi futbolcu ama resmen toptan korkuyor. baski altinda kesinlikle hata yapiyor ve bu adam manchester united'da oynuyor. 3 senedir united'da olmasina ragmen akilda kalir bir tane maci olmamasinin yaninda, hucumu sifir* savunmasi da dandik bir bek oyuncusudur darmian.* yani hadi hucumu anladik da ulan italyansin sen be italyan, nasil oluyor da savunmada bu kadar boktan performans gosterebiliyorsun? ortalari tek kelimeyle berbat; birebirde de en olmayacak topculardan calim yiyor. hani halı sahada hayatinda hic top oynamamis tipler olur ya; topu aldiklarinda direk ezbere ileri vururlar "top benden gitsin de nereye giderse gitsin" diyerek. hah işte; darmian'in savunma anlayisi da aynen bu sekilde. 28 yasinda olmasina ragmen*, rakiplerin yaninda adeta kendinden yasca buyuklerle oynayan bir cocuk gibi kaliyor. yani boyle knee-jerk ve abartili sayilabilecek yorumlari yapmam fazla ama hakkaten "halı saha'ya almam" denilebilecek bir oyuncu matteo darmian.

    velhasılı; kendisi manchester united'in ve premier league'in kendisine birkac gomlek buyuk geldigi bir savunmaci(!). juventus alsin hayrini gorsun.* gerci pek sanmam gorecegini ama serie a'nin dusuk temposu ve baskisiz ortami iyi gelir belki kendisine. zira, juventus'un ezeli rakibi torino fc'da ve italya milli futbol takımı'nda 3-5-2'nin sag kanat beki (bkz: wing-back) olarak gosterdigi performanslar sonrasi, louis van gaal tarafindan 2015 yazinda alinmisti united'a. zaten ben o zaman da istememistim bu arkadasi ama neyse. dunya futbolunda kaliteli bek oyuncusu bulmak hakikaten zor; buyuk ihtimal baska secenegi olmadigi icin tercih etti kendisini hollandali.
  • (bkz: çöp)
  • manchester united'da forma giyen 1990 italya doğumlu (28) sağ bek.

    ac milan altyapısından (2010/11 - 1.3m €) us palermo'ya fırladı. transfer olduğu (2011/12 - 2.3m €) torino fc'de parladı. sonrasında hop, kendini premier ligde ( (2015/16 - 18m €) buldu.

    yıllar içinde rotasyondan (2015/16), back up oyunculuğuna (2016/17), ondan da çok az süre alan bir topçuya (2017/18), bu sene ise hiçliğe doğru bir yolculuğa çıktı. anlayacağınız yıllar içinde azalarak bitti eleman.

    italya milli takımı'nda 36 kere milli olması kendisinin başarısı değil, ülkesinin ayıbıdır. defans hatlarından zamanında adam da top da geçemezdi. şimdi ise karşı takım forvetine, bir italyan liretine g.l veriyorlar.

    ---------------bonus-----------------

    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: manchester united/@ceyar i kim vurdu)

    ---------------bonus-----------------
  • sezon sonu sözleşmesi bitecek olan vasat sağ bek.

    çok büyük ihtimalle italya'ya döner.
hesabın var mı? giriş yap