şükela:  tümü | bugün
  • bugüne kadar hakkında bir tane bile entry girilmemiş olmasına şaşırdığım belçikalı sanatçı. asıl adı claudine luypaerts olup,1960 yılında belçika'nın ixelles şehrinde doğmuştur. biri best of olmak üzere 12 albümü vardır. popüler müzikle arası iyi olanlar lara fabian ile yapmış olduğu tu es mon autre düetiyle hatırlayacaklardır. buğulu,melankolik, hoş bir sesi vardır. ben bir de le monde est stone yorumunu çok başarılı bulurum.

    diskografi:

    2008 best of
    2007 si aujourd'hui
    2004 l'heureux tour
    2003 quand l'humain danse
    2000 toi du monde
    1999 a l'olympia
    1998 l'un pour l'autre
    1996 différente
    1994 une fille très scène
    1991 ami ou ennemi
    1989 maurane
    1986 danser
  • a la folie pas du tout filminin soundtracki je voulais te dire que je t'attends şarkısını seslendirmiştir.
  • insanın içine içine işleyen müthiş karizmatik bir sese sahip kadın. öyle ki tek kelime fransızca anlamadan yorumuyla anlatmak istediği durumu iliklerine kadar hissettirebiliyor. ama şarkılarına ve albümlerine internet üzerinden bile ulaşmak bir hayli zor maalesef.
  • lara fabian’in en yakin arkadaslarindan ve malesef ki 57 yasinda vefat etmis inanilmaz sanatci. lara fabian’la tanidigim insan, yerine dinlemeye doyamadigim sarkilarini birakti. sok oldum duyunca, icim acidi resmen.