• ekim 2010 gibi çekimlerine başlanan, özlem tekin'in de oynadığı ve sayesinde kendisini gümüşlükte sık sık gördüğümüz bir nezih ünen filmi.

    havaların o sıralarda mevsim normallerinin altında olmasından kelli sanırım, uzun süre söz konusu pansiyonun önünde "güneşlenecek" figüran bulamadılar, belediye vasıtasıyla figüran aradıklarını günlerce anons ettirdiler. belki özlem'le yakınlaşırız diye bir an figüranlığa soyunmak istedim ama o rüzgarın ve soğuğun altında, gerçekten soyunuk vaziyette güneşleniyormuş gibi yapamazdım. zaten sonradan öğrendiğim kadarıyla özlem'in de manitası varmış, iyi ki soyunmamışım dedim kendi kendime. o havada soyunsam ikinci gün kesin hasta olurdum. sonra çekimleri biraz uzaktan (ama çok da uzaktan değil yani özlem'i seçebilecek kadar uzaktan) takip ettiğim kadarıyla soyunuk olması gereken figüranlar genelde giyinik duruyorlar, çekimden önce soyunup hemen sonra giyiniyorlardı. keşke ben de soyunsaydım dedim ama iş işten geçmişti. hala aklıma geldikçe lan keşke soyunsaydım be derim içimden..

    film hakkında tüm bildiklerim bunlardır, arz ederim.***
  • tan sağtürk de oyuncular arasında.
  • 2 aralık'ta gösterime girecek olan kadrosunda yunus güner, fadik sevin atasoy, özlem tekin ve tan sağtürk gibi isimleri barındıran bir nezih ünen filmi. müziklerinde ise incir reçeli filminden tanıdığımız halil sezai imzası var.

    burada fragmanı : http://www.youtube.com/watch?v=7wulghhr6jg

    burada ise müziği var : http://www.youtube.com/watch?v=mm_wjntzosw
  • halil sezai'nin film müziğiyle bağlantısı olması filme büyük bir katkı sağlayacak kesinlikle, hatta birçok insan filmi müziğiyle duymuştur diye düşünüyorum.

    ayrıca bu film için hazırlanmış olan yanıma gel parçasında halil sezai'nin sesi çok net, açık ve keskin bir şekilde duyuluyor. sesi tam anlamıyla alıyorsunuz bünyenize.
  • fragmanından gördüğüm kadarıyla barselona barselona'ya benzettiğimdir.
  • nezih ünen'in beğeni toplayan anadolu'nun kayıp şarkıları filminden sonra neden böyle bir film çektiğini insanlara sorgulatsa da yine de bu tarzın müdavimlerini sinemalara doluşturacak bir film olma özelliği taşıyor. özellikle görüntü yönetmeni oldukça güzel bir iş çıkarmış ve çekimler, renkler oldukça canlı ve göze hoş geliyor. bir yaz filmini kışın yayınlayarak bize nispet mi yapıyorlar yoksa o konudaki hasretimize mi dem vuruyorlar anlamış değilim.

    müziklerin de halil sezai tarafından yapılmış olması da halil sezai hayranları için filmin mutlaka görülesi bir film olma ihtimalini arttırıyor. özellikle ıssız adam, incir reçeli, aşk tesadüfleri sever tarzı filmlerden hoşlananların -her ne kadar ben hoşlanmasam da- sevebileceğini düşünüyorum.

    web sitesi pek güzel değil o yüzden facebook sayfası http://facebook.com/mavipansiyon ilgilenenler için daha iyi bir kaynak olur.

    fragman http://j.mp/v5h5se

    müzik: http://j.mp/rxuflf

    kamera arkası: http://j.mp/rxjzoa
  • pr olayının gayet başarılı yapıldığını düşündüğüm film. zira son zamanlarda nereyi açsam bu filmle ilgili bir haber görüyorum. umarım verilen bunca emekten sonra beklenen gişeyi elde eder. ancak anadolu'nun kayıp şarkıları gibi bir belgesele imzasını atan ve zaten gözümde bambaşka bir yere sahip olan nezih ünen'den daha derin bir aşk filmi beklerdim. ben fragmanda biraz yüzeysellik seziyorum. filmi izledikten sonra yanılmayı ümid ediyorum.
  • fragmanından; insanı, ilişkilere dair manyak yapacak bir filme benziyor.. sevişen, sevişmeyen, sevişemeyen,sevişmeye korkan, romantik, boğucu, sıkıcı, aşırı romantik, masum olmayan, masum... böööogh
  • (bkz: nezih ünen)
  • eğer beğenilerime, izlenimlerime güvenen varsa bu yazıyı okuyanlar arasında; bu filmi kesinlikle sinemaya gidip izlememesini öneriyorum.
hesabın var mı? giriş yap