• (bkz: blue chicken)
  • zeytinburnu'nun yan hesabı olabilir.
    kendisinin ve zeytinburnu'nun author olduğunu düşünüyorum. yada ondan esinlenen birer taklidi olabilirler. ama kendisi sanki...
  • kadin dusmani bir troll.
  • kesin zeytinburnu bu başka açıklamam yok.
  • kadın düşmanından ziyade bizim memleketteki kendini bir bok zanneden karılardan, yani bizdeki çoğu kadından tiksinmiştir. ayrıca rus ile yemesi şart değildir parayı. ben olsam ege adalarında sirtaki yapardım yunan karılarıyla yerdim o paraları.
  • gerek girdileri, gerek üslubu olsun bildiğin zeytinburnuv2.0 olan yazar. (bkz: i want to believe)
  • kadınım. ve yazdıklarını ilgi ile okumaya başladım son 1 haftada. normal şartlarda böylesi şeyler düşünen konuşan bir adamla işim olmaz. ha yine yok da işin kendimce şu yönü var:
    her insanın bir gerçekliği var yaşadığı. ama doğru ama yanlış. zaten bugün doğru ve yanlış dediğimiz her şey milyarlarca insan kadar değil mi? bu adam kendi gerçekliğini o kadar net ifade ediyor ki bir insan bir insandan nasıl nefret eder alenen görüyorum.
    bazen bana da ayna tutuyor. burada kadın olarak tuttuğu aynadan değil insan olarak tuttuğu aynadan bahsediyorum.
    bazen beklentilerimize hayallerimize kendimizi o kadar çok kaptırıyoruz ki sadece kendi doğrularımız doğruymuş gibi geliyor. o doğruları yaşamak için kaç hayatı mahvediyoruz onunla yüzleştiriyor beni.
    insan olarak belki sevmem, bu da zaten sikinde olmayacak varsayiyorum fakat duygularinda yer alan gerçekligi seviyorum.
  • lüks tüketim üzerine satır aralarında yaptığı tespitlerden dolayı takibe alıp tek taraflı badilik müessesesine eklediğim suserdır.

    kaymak tabaka olmak için götünü yırtan, birbirlerinin üzerine basmaktan çekinmeyen, rekabete girdiği biznıs layfının gayesi "yararlı bi' birey" olmak üzerine kurulmamış da, tüketimine hasıl masturbasyonu sosyal çevresine izletmek derdindeki kalabalık azınlığın uyanışa geçmesi için, söylemlerini daha geniş kitlelerin okuması gerekir. şayet bu hesap bi' projeyse de sapına kadar destekçisiyim, takipçisiyim.
  • trol değildir o kadar entry hissetmeden yazılmaz.
  • entrylerini okumak benim için guilty pleasure olan yazar. hatta buraya yazdıklarını kitaplaştırmasını istiyorum. yemin ediyorum koşa koşa gidip alırım. hatta ''hurşit fan club'' onursal başkanı dahi olurum o derece.*şaka bir yana üslubunu seksist bulmakla beraber kendi içinde tutarlı buluyorum. bir tarzı var bence.

    edit: anlamayanlar için (bkz: ironi)
hesabın var mı? giriş yap