• maximiles select, rutinden kaçabilmeniz, kolayca uçabilmeniz için tasarlanmış kredi kartınız. onunla hedef tutturma, uçuş tablosu gibi zorluklarla uğraşmadan nereye, ne kadara uçacağınızın kararını siz verirsiniz.

    maximiles’ın diğer uçuş kartlarından en önemli farkı, bölge ve yolcu kotaları olmadan, uçak biletinizi fiyatı kadar mille ödeme ayrıcalığı. maximiles ile yaptığınız her alışverişten maximil kazanır, kazandığınız maximilleri yurtiçi uçuşlarda birebir değerli, yurtdışı uçuşlarda ise 1,5 veya 2 kat değerli kullanırsınız.

    üstelik maximiles sadece uçuş kartı değil. maximiles kart’ınız ile nakit avans çekebilir, çektiğiniz nakit avansı taksitlendirebilir, yatırım hesabı işlemlerinden havaleye, aklınıza gelebilecek tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilir, dahası maximum özellikleri sayesinde maximum dünyasının puan, taksit, indirim avantajlarından yararlanabilirsiniz.

    maximiles, yurtiçinde ve yurtdışında vısa / mastercard amblemini taşıyan tüm noktalarda geçerlidir. maximiles’nızı yurtdışında kullandığınızda;

    • mastercard maximiles kullanıcısı iseniz, alışverişleriniz hesap özetinize tl olarak yansıtılır, böylece yurtiçinde yapacağınız alışverişlerle birlikte rahatlıkla takip edebilirsiniz,

    • visa maximiles kullanıcısı iseniz, tercihinize göre usd ya da eur olarak da limit tahsis edilir ve alışverişleriniz kartınızın döviz limiti üzerinden ayrı bir hesap özeti ile tarafınıza bildirilir. böylece yurtdışı alışverişlerinizi toplam döviz borcu üzerinden ödeyebilirsiniz.

    maximiles’ınız ile tüm bankamatiklerden vadesiz hesabınıza ulaşabilir, bankamatik kartı'nızla yaptığınız para çekme, para yatırma ve daha birçok işlemi maximiles’ınızla da yapabilirsiniz.

    http://www.maximiles.com.tr/…/maximiles-select.aspx
  • rutinden kaçma gibi boş lafları geçelim de kendini premium segmentte uçuş kartı olarak konumlandırmasına rağmen doğru düzgün bir airport lounge kampanyası yap(a)mayan bir kredi kartıdır bu. yani üyelerine sınırsız olmamak şartıyla ankara ve istanbul'daki tav comfort loungeları açmak çok mu zor? gerekiyorsa minimum ekstre tutarı kuralı koyulsun, havalimanında fast track+%10-20 bandında yurtdışı otel ve restoran indirimi de olsa maximiles select rahatlıkla bu segmentte 1 numaraya oturabilir.
  • az önce mil puanlarımı kullanarak bilet almak için sitesine girdiğimde pegasusun 347 tl'lik uçusunu 660 küsür ile satmaya çalıştığını farkettim. canımın içi select, zamanında bazı loungelar ücretsizdi, iyiydi, hoştu. ama loungeları kaldırıp, mil kazanmayı zorlaştırıp, üstüne milleri kullanırken kazıklamaya çalışmanı ne yapmalı senin? aa finansal köle yapmış beni. bir dahaki ay görüşmeyeceğiz seninle. bye select.
  • yurtdışı seyahat sigortasını bedava yaptırdım kendisi sayesinde. üstelik 4 kişilik ailemin tamamına yaptılar.
  • her uçak firmasından bilet alımı sağladığı ve avans ve normal millerle alışveriş yaptığınızda dahi aracı firma aracılığı ile size faturanızı tam olarak kesmiş olması tarafımca artıdır. ayrıca maximum özelliği ve diğer asistan hizmetleri diğer bankalarla karşılandığında yeterlidir.
  • tanım: artık bir avantajı kalmayan kredi kartı
    yıllık 200tl üzerinde aidatı da kitlediler
    aidat iadesi ile için yaptığım görüşme kart iptali ile sonuçlandı,
  • bu aralar alternatifini aradığım kart.
    bir keresinde ücretsiz çekici ve taksi hizmetini kullanmam dışında bir faydasını göremedim
  • türk lirasının pul olması nedeniyle biriken maximilleri 5 para etmeyen anlamsız bir kart.
  • 350 lira kart aidatı mı olur be allahsızlar!
hesabın var mı? giriş yap