• bir kredi kartı olsaydı (bkz: maximum card)
  • snookerın orgazmı maximum breake, bazı yorumcuların hitabı. 147 ulaşılması o kadar zor bir skordur ki bu spor dalında, gerçekleştirilinceye kadar bilumum şekillerde adlandırılır. m word denmesi batıl inançlar hasebiyleyken, maximum denmesi tercihtir.
  • avril lavigne albümü.
  • gayrettepede bir kuaför.biraz pahalı ama son derece yetenekli ve ne istediğinizi anlayan çalışanlara sahip unisex kuaför salonu.
  • (bkz: maximum rock)
  • çoğulu maxima'dır.
  • iş bankasısponsorluğunda çekildiğini sandığım çıkış şarkısı.

    ve tabi ki güzide sanatçımızı yurt dışına gönderme niyetinde olan yapımcılar napıyor? hemmen son 2-3 senede yabancı müzik aleminde piyasa olmuş ne varsa alıyor araklıyor çırpıyor ve karıştırıp harmanlıyor.

    önce biraz 50 cent alıyoruz efendim. ekrana bön bön bakıp kızlara "cool" imajı veriyoruz. hoop o da ne? ağzımızda sigara dumanı.. duman avcıları görmesin efendim, hiç yakışık almamış; ayıp. tarz yapmış olmak için seçilmiş absürd aksesuarımız bu klip için eşek kadar şapka olmuş. yakışmıyor, ama olsun efendim tarz.. tabi bu arada ellere dikkat edelim, pharell videosu gibi notaları havada çalıyoruz. hooop o da ne! bikinili hatunlar da gelmiş efendim amanin amanin.. orda zıplayan para babalığı simgesi hoş hoşlar da pek bir hoş olmuş.. sanki 50 cent videosunda gibiyim, harika.. derken giriyoruz dans rutinimize.. a aaa.. ama bu castin abi figürleri? my love klibindeyim sanki, aman tanrım bu bir rüya olmalı, çok eğlenceli.. allah iyiliğinizi versin diyoruz ayrıca siyah-beyaz geçişleri bari kopyalamasaydınız, ayıp oldu şimdi. (sanırım bi de justin'in kıyafetini giyse telif ihlalı olacak.. yok mu? peki..)

    bu mudur? memlekete eli yüzü düzgün popçu çıkarmaya çalışmanın sonucu illa ki daha ilk şarkıdan "söz-müzik-klip-arrock" felsefesi mi gütmelidir? "altyapısı çok sağlaaaam abiiiii yıkılıyooo" de nereye kadar arak altyapı sağlam abi?

    ben arabamda bu yaz çalacağım parçayı buldum arkadaşım.. sana aşkım minimum minimum minimum sana öfkem maximum maximum.. ayrıca türkçe'de x harfi yok sanki.. k ve s harfleri var onu versek?

    albümün cd'sine de şöyle omuzdan çekim photoshoplı üstsüz resim koyduk mu... tamaamm.. muraaaaaaaaağğğğtttt!.. parçala bizi..

    http://www.youtube.com/watch?v=xplahe2b-xg&eurl=
  • murat boz'un ilk albümü ve umduğumdan daha iyi çıkan gerçekten başarılı bir pop albümü. öyle ki albümün en kötü şarkıları klip çekilen iki şarkı diyebilirim.
  • sana aşkım minimum minimum minimum
    sana öfkem maksimum maksimum maksimum

    şeklinde nakaratı olan bir eser
    (bkz: afferin çok doğru düşünmüşsün)

    daha çok;

    sende yetenek minimum, minimum, minimum,
    justin özentiliğin maksimum, maksimum maksimum...
hesabın var mı? giriş yap