• artık illalah ettiren gençliktir. her gün 11:00 - 13:00 arasında aşağı yukarı bu güzergahı kullanıyorum ve eğer siz de mecidiyeköy’e sık sık gelip gidiyorsanız, muhakkak bu tarz olayla karşılaşmışsınızdır.

    işin kötü tarafı, o istasyon kuştepe’nin dibinde olmasından ötürü bi’ yığın öğrenci yurduna ve okullara yakınlığıyla bilinir. liseler olsun, bilgi üniversitesi olsun. polis merkezine bu kadar yakın bir yerleşkede nasıl böyle her gün her gün buna müsade ediliyor anlamak mümkün değil. metrobüs güvenlik görevlilerinin sürekli isyan etmesine rağmen üstelik.

    bununla ilgili daha ne yapılabilir bilmiyorum; fakat yolunuz sık sık bu güzergaha düşüyorsa dikkatli olmanızı öneririm. özellikle kuştepe içinden geçiyorsanız, sağı solu bile kesmeden yürüyün. “ne bakıyon?” diyen dallamalardan buralarda bolca mevcuttur.
  • yazarın haklı serzenişidir.

    yazarın derdi illegal ve toplumu tehlikeye atan bir aktivitenin şehrin en işlek yerinde yapılabilmesidir.

    uyuşturucu içen arkadaşların güvenliğini düşünmeden önceki aşamada kendisinin güvenliğini düşünmesinde de hiç bir garip durum yoktur ayrıca.
  • içilip içilmemesi kişi tercihine baglı oldugunda umrumda deil. aaa etrafa zarar verdiğinden tüketildiği lokasyon önemli bence de o yüzden katılıyorum. ne yapıosa yapsın ama insan içine çıkmasın. çıkıyorsa da kaldırımda/merdivende/ara bi sokakta bayılabilir zararsızca ve ölmeden =)
  • her mecidiyeköy metrobüsünde indiğim zaman denk geldiğim vahim durum. ya birisi çekiyor, ya birisi kriz geçiriyor, ya birisi kusuyor... güvenlik görevlileri hiçbişey yapmıyor, polisi ve ambulansı bile orada duran vatandaş arıyor artık.
  • meci diye köy mü olur mk
  • dün kendilerinden bir güzel tırstığım gençliktir. kapıları kilitleyip sadece ileri bakıp, önümdeki arabanın dikiz aynalarını sökmeye çalışmıyorlarmış, camını yumruklamıyorlarmış gibi yaptım. aynı şeyi öndeki arabanın sürücüsü de yapıyordu.
    hatta işin garibi, aynı şeyi 100 m ötede dikilmekte olan polis de yapıyordu.
  • bu bonzai denen illetin emniyet içinde dahi yapılanmasının olduğunu düşünüyorum,bu kadar kolay bulunabilen ve etrafta onlarca zararlı örneğinin olduğunu düşürsek polisin bu işten haberdar olmaması mümkün değil.
    göstermelik bir kaç operasyon ile değil bunların kökünü kazıyacak şekilde adımların atılması gerekiyor.
hesabın var mı? giriş yap