• ince telli, kırılan saçlar için geliştirdiği 10 tane yağdan oluşan bir saç bakım yağı üretmiş marka. aktarın ısrarına dayanamayıp aldım. bakalım sonucu ne olacak. ayrıca tüm ürünleri organikmiş. ben onların yalancısıyım.
  • saç bakım yağı çok güzel olan marka. kokusu da ayrı güzel. içinde parfüm varmış gerçi ama olsun yağ kokusundan iyidir en azından.
  • "dogallikla bulusturur" sloganiyla sac bakimindan, duş jellerine, sabunlardan, aromatik yaglara genis bi urun yelpazesine sahip olan firma. ben de bugun duydum ogrendim. saclarim guclensin ne onerirsiniz dedigim aktar amcanin ilk onerdigi ve siddetle tavsiye ettigi urun mecitefendi sac bakim yagi oldu. hic gikimi cikarmadan aldim ama kullanmadan once internetten arastirmadan edemedim. gordugum kadariyla urunlerinin bitkisel olmasini vurguluyolar. kimyasal urunlerden bikanlara tavsiye edilebilir.
  • şahsımın ne denediyse geçiremediği kepek sorununu defne katkılı sabun ve şampuanı ile daha ilk yıkamada halleden ürünler üreten marka.
  • ürünleri paraben ve benzeri pek çok kimyasal madde içeren firma.
  • beş yıldan fazladır kullandığım ve şikayetimin olmadığı marka. kime tavsiye ettiysem de memnun kaldı. yeni çıkan argan yağlı şampuanı öneririm. yağlı sacların varsa ısırgan otlusu da derdine derman olacaktır
  • sampuanlarinin icinde paraben var, silikon var; nasil bitkisel bu urunler dedirten firma
    edit: entry'i yazarken dayandigim kaynak, almak istedigim bir sampuanin ustundeki icindekiler kisminda paraben ve silikon yazmasiydi. vayezikhan uyardi, olmayan urunleri de var sanirim ya da yeni cikardilar, bilemiyorum.
  • son güncelleme ile birlikte şampuanları üzerine artık şu ibare mevcut:
    paraben içermez
    silikon içermez
    hayvansal ürün içermez
    alkol içermez
  • balli sampuani saclarima iyi gelmeyen firma. yumusacik yapti ona lafim yok ama saclarim ucus ucus oldu ozellikle uclari cok elektriklendi.

    ısirganli sampuanini aldim bakalim o nasil gelicek. aonuclari editlerim. bu arada sampuanin uzerinde paraben ve silikon olmadigi yaziyor ama bilemedim.

    geç gelen edit: pek memnun kalmadım. yağlı saçlar için yves rocher'un ısırganlı şampuanını kullanıyorum uzun zamandır. aynı dertten muzdarip olanlar varsa tavsiye ederim.
  • saç dökülmesine karşı sarımsaklı şampuanını kullanmaya başlamıştım ve sonucundan memnundum. lakin daha sonra kafeinli şampuan üretmeye başladı. bu sefer kafeinli şampuanı kullanmaya başladım. bundan da memnunum. saç dökülmesini tamamen engellemese de kesinlikle yavaşlatıyor.

    tanım: bitkisel kozmetik ve şampuan ürünleri üreten yerli (izmir) marka.
hesabın var mı? giriş yap