• rapidshare benzeri güzel dosya paylaşımı sitelerden biri. adresi: http://www.mediafire.com/
  • dosya depolama siteleri arasında telif haklarının korunması yasalarına uymak adına büyük yatırımlar yapan, denetimleri çok sıkı olan kurum.
  • japon müziği için e-depo. hem de öyle böyle değil..
  • 6 mb/s hizla transferi tecrube ettigim, paylasimcilarin yeni gozdesi mukemmel file hosting sitesi.
  • hayvan gibi hızlı, adamı geri sayımlarla falan bekletmeyen, soccerpulse* forum üyeleri tarafından yaygın bir şekilde kullanılan bedava file hosting sitesi. aynı ip ile aynı anda 2 dosya indiremezsin hede hödö falan da demiyor. kendisini andy gray'in yorumladığı maçları hd olarak indirmek için sıkça ziyaret ediyorum.

    * http://www.soccerpulse.com/forum/index.php
  • jdownloaderla bir araya gelince sömürünün anlamını insana belleten paylaşım sitesi. hasbelkader boş slot buldurup tek linki 10 kb/s ile indirtmek suretiyle beleş kullanıcıyı mesane kanseri eden rapidshare'e zerre miskal benzemez.programı durdurup yeniden başlattığınız zaman indirmeye en baştan değil,kaldığınız yerden beklemeksizin devam edersiniz.lakin paylaşılan içerik rapid'in yanına bile yaklaşamaz bu da eksisidir.
  • rapidshare derebeyi ise mediafire mahalle muhtarıdır, samimidir, ne kadar ekmek o kadar köfte, para yoksa iş de yok ayaklarına girmez, köprü başına oturup vergi toplamaz, üyeliğe zorlamaz, belki daha yavaştır, imkanları daha kısıtlıdır ama candır.
  • bir türlü ünlenemedi gitti. halbuki diğer upload sitelerine göre inanılmaz artıları var:

    1- hızı mızı geçtim, bence en önemli şey aynı anda download yapabiliyorsun yahu burada. hangi dosya paylaşım sitesinde var sorarım.
    2- hıza geldim şimdi. yıllardır kullandığımız rapid, netload vs., bir anda ünlenen x7, uploaded gibi free user'ların download hızlarını limitlemiyorlar da.
    3- arayüzü güzel.
    4- kullanımı basit.
    5- klasör sistemi pek şahane.

    buradan gazı veriyorum: hadin uploader'lar mediafire'a..

    düdüt: myria dürttü, zshare'de de varmış simultane download. oraya geçmeyi de deneyebilirsiniz uploader'lar. yeter ki kurtulun alışkanlıklarınızdan..
  • 10 numara site. kendim online storage olarak kullanıyorum. en baba özelliği klasör sistemi. klasör oluşturup istediğin url ile (custom url diyolar) paylaşabiliyosun. dosya indirmek için beklemek de yok. url'i kendim seçtiğim için şifre mifre girmeden direk dosya indirmeye başlıyorum. evde yazdığım epikrizleri yüklüyorum, işe gidip iki dakkada indiriyorum.

    beleşçi kullanıcılara sadece 1 custom url hakkı verilmiş. yine de klasörlerinizi custom olmayan url'leri ile paylaşabiliyosunuz.

    müzik vs indirmeye gelince, şurdan arattığınız dosyaların çoğu mediafire'dan çıkıyor. yabancı müzik konusunda nerdeyse yok yok. beklemek de yok.
  • mükemmel download sitesi, arama motoruna 'aranacak şey' + mediafire yazın internet köpeğiniz olsun.
hesabın var mı? giriş yap