• (bkz: medyan)
  • ing. (bkz: kenarortay)
  • reaction time datası analiz ederken kullanırsak pek hoş olurmuş.
  • "çocuğum olursa adını medyan koyucam"a kadar gider bu..
  • diablo 2'nin üstüne kurarak oynayabileceğiniz ek paket gibi bir şey lakin blizzard ile alakası yok .haritalar,questler , skiller ,karakterlerin isimlerine varana kadar her şey farklı ve abartılı.diablo'ya göre de oldukça zor.tabi karakterinizin skilleri de aynı doğrultuda abartılmış, bazı noktalarda bilgisayar kabız olabiliyor. xl ve 2008 versiyonlarını bir kaç ay önce denemiştim beğenmedim ama "siktir lan bu ne boktan şeymiş " de demedim.

    http://modsbylaz.hugelaser.com/
  • "not your daddy's diablo any more..."

    diablo 2 için yapılmış ve moddb'den zamanında ödül kazanmış olan moddur. ancak yeni questler, skiller, karakterler, canavarlar, summonlar, itemlar vb. gibi şeyler ekleyerek diablo 2,5 gibi bir şey çıkartmış halde laz ve ekibi. herkese göre değil, diablo 2'yi ezbere, "şurada bu skill burada şu skill alınacak" şeklinde oynuyorsanız çok işiniz var ama eğer alışırsanız da başka türlü oynayamıyorsunuz. bir kere oyunda ölmek cidden çok kolaylaşmış - yani evet skilleriniz über, yakaladı mı ağlatıyorsunuz ama onlar da sizi yakaladı mı ağlatıyor. skill kullanmadan bir elde kola diğer elde fare oynayamıyorsunuz, her daim bir ekşın var, her daim yeni bir şey oluyor çıkıyor ve tuhaf bir biçimde "overpowered" diyebileceğiniz bir karakter yok. mesela dün necromancer açtım, totemlerden hem alev atıyorum hem de cesetlerden wraith summon ediyorum. overpowered dimi? elite olmayan mooklar küt küt düşüyor lakin aradan bir tane elite gelip çakınca "oy oy oy ben köyde yemeğin altını unutmuşum" moduna girmeniz işten değil.

    kısacası ben sevdim, diablo 2'nin fazla yavaş olduğundan şikayet ediyor her oynayışta "players 8" ile giriyorsanız tam size göre... adresi de:

    http://modsbylaz.hugelaser.com/
  • diablo 2 yeterince zamanınızı çalmadıysa bir de bu modunu deneyin. 25 şubatta son versiyonu yayınlanan bu modu oynarken , asla oyundaki en güçlü karakter olamayacaksınız. level sınırı 120 ye çıkmış ve birsürü überskill , sacred itemlar eklenmiş , runewordler kolaylaştırılmış da olsa ,überlevellar ve kazanılabilicek o kadar charm varken oyunu bırakamıyorsunuz. level 120 de olsanız destruction zorluk seviyesinde bitirmiş de olsanız bir şekilde hala yapılacak çok şey kalmış oluyor oyunda. ha bu arada ilginç bir nokta , oyunda gördüğünüz herşeyi öldüremiyorsunuz zira überlevel larda çoğu yaratık ya ölümsüz yada her elemente artı magic ve fiziksel hasara "immune" olarak karşınıza çıkıyor. sanırım modu yapan ekibin oyunda el atmadığı hiçbirşey yok.
  • diablo 3 ten her şekilde kat kat üstün olan mode.
  • (bkz: #46087607)
  • (bkz: median wage)
hesabın var mı? giriş yap