• süper psikopat vodka. amele gibi her boknan da içilmiyor zira "honey smoothed" mış kendisi. böylem hem ezerim hem de özür dilerim der gibi kibar ama sert. yerim lan ben seni ya da içerim... kafa beyin bırakmadınki adamda... wild honey ve goldu daha güzel gibi.
  • sek bile içilebilecek derecede güzel bir vodka. ucuz bir vodka alalım derken fiyatının 70'lik fiyatının 38 lira olduğunu görünce aldım ve içtiğim en güzel vodkalardan birisini bulmuş oldum. bal süzmesiyle yumuşatılması vodkanın o acı tadını tamamen yoketmiş, hafif ama inanılmaz çarpıyor. istanbul ataköy'de izbe bi yerden aldım fiyatı konusunda emin değilim, normalde daha pahalı olabilir çünkü satan kişi vodkanın tekel tarafından üretildiğini söylemişti. nedir, kim üretir bilmem ama kesinlikle tavsiye ederim..
  • dün akşam arkadaşımın tavsiyesiyle tadına bakma imkanı bulduğum ukrayna vodkasıdır.

    "ballı bu ballı" diye ballandıra ballandıra anlatan arkadaşa teşekkürler zira böyle güzel br içkiyle beni tanıştırdığı için.
    farkediliyor ki içkiye güzel bayan muamelesi yapıyorum. zarif, pata küte içilmeyecek bir içki çünkü.

    işin bir güzel yanı ise hemen hemen evimin kenarında türkiye distribütörü olması. ara sıra gider vodkasını içerim artık diye hayal etmekteyim.
  • bilhassa platinum serisini şiddetle tavsiye edebileceğimiz çok güzel bir vodka
  • rus bir hanımefendi tarafından hediye aldığım fakat içemeden oda arkadaşlarım tarafından hunharca tüketilen vodka. tadını hala merak ederim.
  • ankara bestekar sokak'ta balcon'un karşısındaki marketten temin edebileceğiniz bal aromalı ukrayna vodkası. çok ağır buldum, mideye direkt oturuyor, şüphe uyandıracak kadar tatsız ama denemek isteyen varsa fiyatı uygun. 70liği 40 tl. bal diye lanse edilince insan daha tatlı bir tad arıyor.
  • benim çılgın bakkalım da getirtmiş bundan, canım yaa. şu meşhur avm boykotundan beri yaslıyorum da yaslıyorum çocukcağıza, o da durmuyor sağolsun bulduğu her antin kuntin içkiyi bakkala bağlıyor.

    lakin içinde biber yüzen versiyonundan getirtmiş şimdilik. ve fakat iş bu versiyon toniksiz gitmiyor efenim.

    gün olur devran döner, elbet ben de tadarım balla yumuşatılmışını.
  • kız votkası. kızlar bile bişe katmadan içebilir. yumusak içimli lıkır lıkır gidiyor. sıkıntı şişenin 5/3ü bitti ama kafa yok. kafa yapmıyor.
    3/5 3/5 o
  • bazı sert ve haşin erkeklerin dediğini boşverip için, güzel votkadır, içimi de kafası da güzel votkadır

    edit: tanım
hesabın var mı? giriş yap