• kurmuşlar böyle bi sistem izliyoruz size iletiyoruz diye.. ama olmamış diyoruz kendilerine. böyle reklam olmaz... ne yaratıcı ne fikir verme kısmı düzgün yani olmamış.. 1 sene içinde bu tarz bir reklamla devam edecek olursa batacak firma.
  • cok fantastik bir reklami olan merkez. reklamin sonunda calan muzik ise insana "lan nerden cikti bu bir anda?" dedirtir.
  • ultra denyo bir reklama sahip şirket. dersane müdürü tipli bir adam bir toplantı odasında oturmaktadır, cep telefonu dürülüdürülü diye çalar. telefondaki ses "dostum bütün medya sizden bahsediyor, nedir bunun sırrı" diye sorar. bizim abi de "böbürlenerek televizyonlar, radyolar, gazeteler, dergiler, web siteleri, hepsi yazdı ben gördüm." diyor, arkadasi "ulan sen yurtdısında değil misin" diyor ve bu muhteşem şirketin maharetleri daha da beliriyor. fakat reklamda tüm bu denyo akışın içinde, bu şirketin ne halt becerip de bütün medyaya çıktığı bilinmemektedir. fakat benim şüphelerime göre bu patron abi süper bir vurgun yapmış, memleketin altını üstüne getirdikten sonra aynen roket olup gitmiştir. tabi haliyle bütün medya bunları yazar. daha ne olacak. fakat reklamda adamın bu medya takibini yapmasının faydasından çok, medyada şirketin çıkma gücü vurgulanmakta. dolayısıyla, söz konusu şirketşn basın ve halkla ilişkiler departmanının reklamı yapılmış olmuş.
  • onu bunu bilmem ama şu sıralar sanırım en yoğun çalışan medya takip merkezi bizim ofis diyebilirim. hergün gelen deste deste gazeteler, pazartesi günleri haftasonunun da eklenmesi ile birlikte ve diğer işlerin de yapılması gerektiğinden, bir bakarsın ki adam boyuna ulaşmış bir yığın haline gelmiştir. sonra işin yoksa oku hepsini teker teker. yok hani şurda iki paralık bir pazar günü kahvaltı ve gazete zevkimiz vardı, şimdi o da kalmadı.
  • son reklamlarında blade müziği kullanarak aşmış firma...ulan yerel tv reklamlarında bile blade kullanılmıyor artık
  • her yılın sonunda yaptıkları yılın en medyatikleri araştırmasında spor kulubü konusunda fenerbahçe hep açık ara birinci çıkmaktadır. bu medyatiklik hertürlü yazılı basında kaç aded habere konu olmasıyla ve ekranda kalma süresi ile ölçülmekte.
  • bay tahmin'in reklam arasında müşerref olduğum fantastik reklamı sayesinde dikkatimi çeken vasat firma. "reklam nasıl olmalıdır?" dersi vermiş adamlar adeta müzik, resim ve görüntü seçimiyle.
  • tahmini erişim değeri bilgisini ek ücrete tabi tutan şirket.
hesabın var mı? giriş yap