• konser goruntusuyle turne filmi arasi bir radiohead filmi.
  • zamanında tee ingiltere'den getirttiğim radiohead t-shirtümün üzerinde yazan cümle, arkasında da against demons yazıyo, giymiyorum pek ama yine de çok değerlidir benim için.
  • mesaji "biz 'galiba' celebrity olduk ve bu iş çok baydi bizi, gazeteciler falan filan yeter ulayn!" olan. rh'in ok computer dönemine ışık tutan ve adamlarin bir nevi günah çıkarttiklari o dönem medya maymunu olduklarini kabul ettikleri film.
    hayli şık sahneler de var.
    aktarmaya devam edecegim..
  • grant gee tarafindan cekilen radiohead belgeseli. kapak tasarimindan konser goruntulerine derin bir huzursuzluk ve klostrofobi sinmis belgesele, bu seyredene de yansiyor, bir cesit ok computer durumu.
    grubun geneli huzursuz gorunurken, thom yorke'a ayri bir paragraf acmak lazim. sonraki albumleri sirasinda yapilan roportajlarda da belirttigi gibi, ok computerin basarisi karsisinda saskina donmus, ne yapacagini bilemez, acikli durumda olan bir thom yorke portresi var burada. fotografcilara verdigi pozlardan, ismini duymadigi bir ulkeden ismini duymadigi bir radyo icin ' this is thom yorke from radiohead, and you are listening to...' anonsu kaydederken ve ya nme odulunu tokyo'da alirken, bu durumu ekran basinda hissetmek pekala mumkun.
    kisa konser goruntuleri ise oldukca etkileyici. belgeselin basindaki barcelona konserinin lucky ile acilisi tuyleri diken diken ediyor, ayni sekilde o tarihi 1997 glastonbury de seyircinin creep i soyledigi anda, thom yorkeun yuz ifadesi unutulmaz. bir de no surprises sarkisinin video cekimi tabii ki, ruh hastasi eder insani.
    sonradan kid a ye girmis olan how to disappear completely'yi de bir soundcheck sirasinda akustik gitar ile thom yorkedan duymak ayrica ilginc.
    velhasil, anti-rock star'larin rock belgeseli bir tur bu, o acidan dikkate deger..
  • no surprises klibi çekimlerinde thom'un nası maymun olduğunu, 2dakka nefes tutumayıp kac defa boğulmaktan döndüğünü de gösteren belgesel tadındaki seyirlik.
  • kapağında "you're a target market" yazan, harika bir radiohead home videosu.
  • kısaca radiohead'ın ok computer adlı albümünün bilinmeyenlerini anlatan belgeseldir.

    izlemek için: http://watchdocumentary.com/…y-video_6b03c6f1c.html

    radiohead hakkında yapılmış bir diğer belgesel için: (bkz: radiohead/#24567784)
  • d&r'da şu anda 9,90?'ye satılmakta. meraklısı bi baksın bence. radiohead'in ok computer dönemini nasıl geçirdiğini anlatıyor. dünyaya hiç silinmeyecek bir iz bırakmanın ve harika bir sanat eseri ortaya çıkarmanın sonuçlarının aslında çok da tahmin edildiği gibi olmadığının göstergesidir bu yapım. yani ya kid a'yi hazırlayıp direksiyonu yolun dışına kıracaklarmış ya da karşıdan gelen arabalara çarpıp darmadağın olacaklarmış.* sonuçta ortaya kid a çıkıyor tabi, iyi ki de çıkmış.
  • dvd'sinin kapağında doctor tchock*'tan şöyle bir metin bulunduran radiohead belgeseli.

    "eğer hayatınızda çok kez reddedilmişseniz, bir ret daha pek bir fark yaratmayacaktır. reddedilirseniz, bunun otomatik olarak kendi suçunuz olduğunu düşünmeyin. karşınızdaki insanın ondan yapmasını istediğiniz şeyi yapmamasının bir çok sebebi olabilir ve bunun sizinle hiçbir alakası olmayabilir. belki o insan meşgul ya da pek iyi hissetmiyor ya da gerçekten sizinle vakit geçirmekle ilgilenmiyor. retler günlük hayatın bir parçası. onların sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. insanlara ulaşmaya devam edin. insanlara ulaşmaya devam edin. pozitif yanıtlar almaya başladığınızda doğru yoldasınız demektir. bu tamamen sayılarla alakalı. pozitif yanıtları sayın ve retleri unutun."
hesabın var mı? giriş yap