• ameria kaynakli bir otomobil temizleme, boya bakim ve koruma sirketi... cillop gibi yaptiklarini idda ediyorlar...
    www.meguiars.com
  • oto şampuanları, cilaları üst düzey olup tercih edilesi marka. boya korumaları da iyidir ancak rakiplerine göre baya tuzludur.
  • ürünleri alınıp kendi kendinize,özenerek kullanıldığında devleşen oto bakım ürünleri markası.bir de istanbul içinde bir kaç şubesi vardır ki iyi güzel bu ürünleri kullanarak hizmet verirler.en son böyle düşünerek dur arabama bakım yaptırayım ciladır falan fişman deyip kendimi meguiar's bahçeşehirşubesinde buldum.ilk girdiğimde mahalle arasında ki yıkamacılardan zerre farkı olmayan çalışanları olması can sıkıcı bir görüntüydü.bildiğimiz lüks,orta üst sınıf araçlardan gümbür gümbür fışkıran arabesk radyo kanalları,hoyratça bakımları rezaletti.başında durduğum için böyle şeyler uğramadı.tabii ki bunlar beni bulmasada yaptıkları b.ktan hızlı cila adını verdikleri şeyin kapı lastiklerinde ki beyazlığı gidermem 2 ayımı aldı desem yalan olmaz,dalgalanmalar cabası.yine ağzımı falan bozucam bana dokucak ucu,uzak durun,önünden geçmeyin,rezalet.

    not:ancak bir de meguiar's bakirköy vardır,itina titizlik hat safada.
  • kızıltoprak'taki uygulama merkezi, işçiliği ve yaklaşımı ile övgüyü hak eden; arabanızı sabah pis bir şekilde boya koruma ve bakımı amacıyla bırakıp öğleden sonra almaya gittiğinizde şok olmanızı sağlayabilecek kalitede iş çıkaran, başarılı firma.

    boya korumadan sonra arabaya dokunmaya bile kıyamıyor insan gerçekten.
  • türkiye'ye getirilen araç bakım ürünlerinin en iyisi.

    amatör ürünlerden endurance lastikler için, trim detailer dış plastik aksanlar için kullanılır. nxt 2.0 isimli sıvı cilası oldukça kalitelidir, sürmesi katı cilalara göre daha kolaydır. water magnet adlı ürünü ile ıslak arabanızı kabaca kurulayabilir, supreme shine ile detaylı silme gerçekleştirebilirsiniz.
  • maslak sanayide de şubesi açılmıştır. arabanızı kapınızdan alıyor, dilerseniz aracı teslim ederken sizi işyerinize bırakıyorlar. 10 yıldır bu işi yapan harika bir usta ile çalışıyorlar. tavsiyelik...
  • amatör ürünleri kesinlikle piyasanın en kaliteli ürünleridir. hele bir cilaları vardır 50 lira verdiğinize değer. ama sağda solda kolayca bulunmuyor bunlar, hatta ankara'da ben hiç rastlamadım desem yeridir.* maalesef hepsiburada'dan ya da yurt dışından temin edilebiliyor.
  • amatör ürünleri, www.meguiars.com.tr veya www.modacar.com.tr adreslerinden kolayca temin edilebilmektedir.
  • güneşli bir pazar sabahında* arabanızı yıkayıp paklamaya ve üstüne bir güzel parlatıp ışıldamasına yardımcı olan ecnebi temizlik ve bakım ürünleri markası. bunları yaparken de sonucunda kötü süprizlerle karşılaşmaz ve bu işleri yaparken geçirdiğiniz zamandan da zevk alırısınız. benim arabam siyah diye mi bana öyle geliyor bilmiyorum ama temizliği en zor olan siyah renkte çok daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorum.
  • 3m'e satılmıştır.
hesabın var mı? giriş yap