aynı isimde "mehmet akif ersoy" başlığı da var
şükela:  tümü | bugün
1770 entry daha
  • aslına rücu edip alttan alta akp yandaşlığı yapmaya devam eden sunucu
  • resmen akp yalayip yutmaktan, kirk yillik bj'ciye donusmus gazeteci.
  • sunuculuğunu ve moderatörlüğünü başarılı bulduğum gazeteci.

    22 mart çarşamba günü habertürk akşam haberleri yayınına önemli noktalara dikkat çekerek giriş yaptı. ilk on beş dakika siyasi gündemi özetledi: önce hdp'nin aday çıkartmayacağını aktardı, ardından 22 mart 2023 yavuz ağıralioğlu açıklamasına değindi, sonra meral akşener'in grup konuşmasında akp milletvekili özlem zengin'e istanbul sözleşmesi konusunda destek verdiği haberini sundu. "acaba istanbul sözleşmesinin karşısında duran saadet partisi başkanı ve altılı masa üyesi temel karamollaoğlu akşener'in bu çıkışı ile ilgili ne açıklama yapacak?" diye ekledi.

    tüm bunları aktardıktan sonra şunu söyledi, "fark ettiniz mi seçime sayılı günler kaldı fakat cumhur ittifakını hiç konuşmadık, hep millet ittifakının kendi iç sorunlarından konuşuyoruz" dedi. bu soru bence özellikle kararsız seçmenin de kafasındaki sorulardan birisidir ve direkt olarak seçimin sonucuna etki edecektir diye düşünüyorum.
  • az önceki ana haber öncesi yayınında iyi partili yavuz ağıralioğlu'nun açıklamaları üzerine yaptığı yorumları dinleyince kulaklarıma inanamadım. yok efendim hep muhalefeti konuşuyormuş, ekonomi politikaları ne olacakmış, istanbul sözleşmesinin geri getirilmesine karamaollaoğlu ne diyecekmiş. bak mehmet akif kardeş, sana iki çift lafım var. sen ve senin gibi kendine gazeteci diyenler bugüne kadar yıllardır iktidarın ekonomiyi, kurumları ne hale getirdiğini konuşmadığı için bu hale geldi ülke. sizin şu anda gazeteci olarak çarşı pazardaki kiralardaki, ev ve araba fiyatlarındaki fahiş artışları kızılay'ın çadır satışı rezaletininin üstüne giderem ve depremzedelerin en küçük sorunlarını dahi dile getirerek ortalığı yıkıyor olmanız lazım. işinizi adam gibi yapın, kimseye çifte standart uygulamayın. hadi patronunuz iktidar yanlısı o yüzden yapıyorsun desek aynı kanalda fatih altaylı gibi birisi var. ne ayaksın oğlum sen?
hesabın var mı? giriş yap