• 1969 giresun dogumludur.maramara universitesi ataturk egitim fakultesi cografya ogretmenligi bolumunden mezun olmustur.sj lisesinde cografya ogretmenligi yapmaktadir.
  • fen bilimlerinden öteye geçmiş, artık etkin takılan, staja saygısı sonsuz, çift dal sahibi** bi nevi dünyayı kurtarmakla yükümlü adam..
  • "dünya neden geoittir,çünkü ben üstüne oturdum" diyebilecek espri anlayışına ve cüssye sahip süper hoca.
  • öss'ye hazırlandığımız o sıkıcı, bunalımlı dönemde derslerinde keyifli ve eğlenceli vakitler geçirdiğimiz, karadeniz takımı maçları iddialarımızla çok dürümünü baklavasını yemişliğimiizin de olduğu, anlayışlı, dersi hem sevdiren hem öğreten hoca (fen bilimleri merkezi).

    bilmiyorum şimdi ne yapar ne eder. ama öss döneminden sonra kendisini gidip ziyaret etmedik adam gibi, bir iki kere gittik halini hatrını sorduk, sonra unuttuk, eşşeklik bizde.

    şöyle de bir anım vardır kendisiyle;
    bir ara sınıf düzenini kötü etkilemekten (geyiğin dozunu fazlaca kaçırıyorduk bir ara) disiplin kurulunda durumumuz görüşülecekti 3 arkadaş olarak ve durumumuz vahim idi. bu başlığın sahibi hocamız da disiplin kurulunun başkanı imiş o zamanlar, biz de bir vesileyle öğrenmiştik:

    - çocuklar biliyorsunuz ben disiplin kurulu başkanıyım, 3ünüzü de serdiler önüme bu hafta, durum kötü.
    - ne gibi hocam?
    - 10 hocanın 9u da sizden şikayetçi. ayırıyolar sizi, 3ünüzü de farklı sınıflara yollayacaklar.
    - hadi ya.. (bu sırada biz, hocanın başkan olduğunu da düşünerek, kendisinin o 10 hocanın içinde olmadığını zannediyoruz) e peki kimmiş bizi şikayet etmeyen ?
    - kim olacak ulan! ben!
  • aylardır resmiyette birleşik arap emirliklerinde gerçekte ise amerikan üssünde tutulan suriye direnişinde büyük fedakarlıklar yaparak yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan iki suikast girişiminden kurtulan insandır. cia işkencelerine halen direnmektedir. ne ülkesine ne inancına ihanet etmiştir. büyük haber kanallarında elbette ismi anılmamıştır.
  • amerikan köpeklerinin yargısız tutukladığı türkmen-der eski başkanı, iş adamıdır. arap zindanlarında baskı ve işkencelere maruz kalmakta ve ömür boyu hapis ile cezalandırılmaktadır. dış işlerinin konuya olan kayıtsız tutumu kaygı vericidir!
  • bae zindanlarında suç işlediği isnat edilerek alıkonulan yardımsever. sesini duyuramayanların sesi olmuştu, aç ve açıktakilerin umudu... *
  • adını sedat peker ve tr-bae ilişkileri hakkında bir haber sayesinde şu şekilde görmüş oldum:

    iki ülke arasındaki ilişkilerin ısındığına dair başka işaretler de var. suriye'deki "terör" gruplarını finanse etmek suçlamasıyla 2018'den beri bae'de tutuklu bulunan türk iş adamı mehmet ali öztürk, serbest bırakılarak türkiye'ye döndü. dubai'deki sürgünden yayınladığı sansasyonel internet videolarında üst düzey türk yetkililere yönelik skandal suçlamalar içeren hüküm giymiş bir türk mafya babası sedat peker'in de bae yetkilileri tarafından gözaltına alındığı ve uzun süredir iadesini talep eden türkiye'ye iade edilebileceği bildirildi.

    https://www.aljazeera.com/…s-ease-regional-tensions
hesabın var mı? giriş yap