• çocuklar duymasın dizisinin yapım danışmanı.

    bunun kardeşinin adı da ahmet zu olsa gerektir.
  • trt2 de seytanin avukatlari adli programin yapimcilarindan biri.
  • radyo odtu'de de seytanin avukatlari adli programi hazirlayip sunar murat toktamisoglu ile birlikte...
  • son derece iyi bir eğitim almış olan kişizade. odtu'de mba ve amerika da yapay zeka üzerine yuksek lisans yapmıştır. ayrıca garanti bankasi eğitmenlerinden biridir. cocuklar duymasin da meltemin eli sıkı patronu olan selcuk karakterini canlandırır. senaryo gereği vatan sasmazın canlandırdığı engin karakteriyle uğraşır durur.
  • bugün odtüde "nasıl sunum hazırlamalıyız" temalı bir konuşma yapan eğlenceli insan. yine bekleriz efenim burası bizim okulumuz olduğu kadar sizin de okulunuz*.
  • bu dönem odtü işletme bölümünde negotiation process dersini verecek adam.
  • işini çok iyi beceren, karizmatik; ama bununla ters orantılı şekilde sıcak, komplekssiz, müthiş derecede içten ve hoşsohbet bir insan mehmet auf..

    tam manasıyla örnek bir kişilik, bir söz cambazı, bir diyalog ustası.. ama onun dilinin gücü, bazılarınınki gibi kullandığı sözcükler, ağdalı laflar veya insanların duymak istediklerini insanların duymak istediği şekliyle söylemesi (suyuna gitmesi) değil.. söyleşilerine giderseniz veya kendisiyle tanışırsanız görürsünüz ki, öncelikle kesinlikle çok iyi bir gözlemci ve amacı bizi gözlemlemek ve bizi bize, alışık olmadığımız şekilde ve yer yer takılarak anlatmak. bu kapsamda, söyleşilerinde her gün veya rutin olarak yaptığımız şeylere farklı açıdan bakarken, kesinlikle çok eğleniyorsunuz.. zamanın nasıl geçtiğini anlamak mümkün değil. mesela, üniversitede verdiği derslere girmedim, ama derslerinin de çok zevkli geçtiğinden eminim.

    ama onun, kim olursa olsun, karşısındaki toplulukla iletişim kurmasını sağlayan bence en önemli şey içtenliği ve sizinle bir şeyler paylaşabilme ve sizden de insanlara ilişkin birşeyler edinebilme isteği. bu sebeple karşısındaki herhangi bir kişi ile sadece bir sahne üzerinde değil, atıyorum bir otobüs durağında bile olsa samimi ve sağlıklı bir iletişim kurabilecek ve bir paylaşma ortamı oluşturabilecek bir insan. bunun yanında california polytechnic state university'de yaptığı "yapay zeka" konusundaki yüksek lisansını eklersem, ne kadar farklı bir insanla ilgili konuştuğumuzu bi nebze daha anlatabilirim sanıyorum..

    insanları ilk gördüğümüz andaki sınıflandırma huylarımızdan dolayı "çocuklar duymasın" ile özdeşleştiriyoruz kendisini galiba; veya bu ünlü dizide canlandırdığı karakterle. ama tahmin edeceğiniz gibi, tamamen farklı bir kişilik mehmet auf..

    eğer tüm sanatçılarımız, veya sanatçı olsun olmasın göz önünde olan ünlülerimiz kendisi gibi donanımlı, değerli, komplekssiz, kendileriyle ve hayatla barışık olabilse, çok farklı katkıları olurdu hepimize..
  • beden dili analizleriyle açık artırma ihalelerinde firmalara danışmanlık yaptığını duymuştum. her artırım sonrası karşı tarafların hareketlerini ve surat ifadelerini inceleyerek the mentalist havasıyla psikolojilerini ve limitlerini tahmin etmeye çalışıp strateji geliştirmelerini sağlıyormuş. böyle işlere de hastayım valla.
  • mehmet auf odtü de makina müh. okumus ve mba yapmis, california polytechnic state universitesinde bir yüksek daha yapmis, bir cok film ve dizi de oynamis, radyoculuk yapmis vs vs bir sahis... yapim sirketi vsleri saymiyorum.

    sadece burada yorum yazmaktan baska bir b.k üretmemis bazi sahislarin, elestirirken arada aynaya bakip, bu maymun kim lan gideyim kendime ceki düzen vereyim demesinin gerekliligini ortaya koyuyorum.
  • kurumsal şirketlerin tick-in-the-box niteliğinde, içi boş, bol eğlenceli, sıfır sonuçlu iletişim seminerlerinin as ismi. hayatında kendini geliştirme için adımlar atmıştır elbette, ama bir yerden sonra boşvermiş belli. laf olsun torba dolsun modunda eğitim isteyenler için on numara iletişim eğitimcisidir belki ama gerçek iletişim dünyası ve akademik çevrelerde esamesi dahi okunmaz.
hesabın var mı? giriş yap