• duygun yarsuvat'ın yönetim kurulu listesinde yer alan gs kongre üyesi.
  • vaktiyle kendi isletmesinde tanisma firsati bulmustum. gerci kim oldugunu bilmeden tanistim. sadece bir isletmeci ve sarap ureticisi olarak tanistim. hakkinda detayli bir arastirma yapilinca fransa ve turkiye'de zaman gecirmis, borsadan yuklu paralar kazanmis (top trader), tersane yatirimi ve ardindan bag satin alip uzum ve sarap uretine baslamis oldugu gorulmekte.

    tanistigimizda sarap icin yaptigi yatirimi ve suresini anlatti. 1999 sonu 2000 basi organik sarap uretimini icin arastirmalara basladigini 2003 yilinda tamamlanan bagin 2008-2009 sezonunda sarap olarak eline gectigini anlatti. ve sene 2013 olmasina ragmen hala elinde beyaz sarap icin yeterince uzum bulunmadigini. dahasi xavier vignon'un en basindan beri danisman ve neredeyse uretim muduru gibi olmasini. duz mantik o an aklimdan "saglam parasi ve muhtesem ticari zekasi var" demistim kim oldugunu bilmeden oysa para ve zaman gibi sorunlari yokmus. dun bir spor sayfasinda galatasaray'da yonetici oldugunu ogrenmem, bugun gonderilen "sarap tadim ve yemek" mailiyle birlestirince adamin neden top trader oldugunu anlamam ufkumu 3-5 kat acti.

    para olunca insan zaman buluyor. zaman bulunca yatirim yapip daha cok kazanabiliyor. dahasi en az 5-10 yillik planlar yapabiliyor.

    onumuzdeki 10-15 sene dikkatle izlenmesi gereken kisi.
  • http://www.ntvspor.net/…aciklamalari-talihsizliktir

    kimsin sen, nereden çıktın demezler mi şimdi. bugüne kadar ne kattın kulübe de çıkıp ergin ataman gibi bir adama aklı sıra ayar vermeye çalışıyorsun? oyuncular antrenmana çıkmıyor, eldeki tek pivot 5 aydır parasını alamadığı için bırakıp kaçıyor bu beyefendi ise hoca açıklama yapmasın işine baksın diyor. önce sen işine bak hacı demezler mi adama?

    kulüpte şuan onca adam içerisinde taraftarın samimiyetine inandığı ve güvendiği tek isim ergin ataman'dır. hocanın küstürülmesi durumunda öyle bir ayaklanma olur ki ortada yönetim diye bir şey kalmaz. şu kadar olay içerisinde bile insanlar hala sakinliğini korumaya çalışıyor. bardağı daha fazla taşırmamak lazım.
  • galatasaray'ın basketbol şubesi'nin dağılmasının sorumlularından olan eski galatasaray yöneticisi.
    "ya ergin ataman," ya ben" diyerek basketbol şubesinden ayrılmıştı. şimdi kendisini galatasaray başkan adayı dursun özbek'in listesinde görüyorum ve moralim bozuluyor.

    basından takip ettiğimiz kadarıyla, galatasaray erkek basketbol takımı için kaynak yaratamayan, oyunculara söz verip sözlerini tutmayan, antrenöre yardım edeceğine, işleri kolaylaştıracağına iyice antrenörün ve takımın dengesini bozan, fenerbahçe'yi aslanlar gibi yenip milyon kez galatasaraylılıklarını kanıtlamış ender, kerem , sinan gibi isimlere medya üzerinden atıp tutan bir ismi ben (basketbol yazarlığı yapmış bir galatasaray taraftarı olarak) kulübün uzağında, yakınında görmek istemiyorum. hayır bu çocuklar sadece hakları olan maaşlarını istemişler.

    furkan'ı nasıl takımdan kaçırttığı ile ilgili haberleri de unutmadık.

    http://amkspor.sozcu.com.tr/…tari-cildirtti-373438/

    bu takım euroleague takımıydı. geçen sene galatasaray gibi takımlar için lisans sistemini değiştirmeyi konuşan euroleague, duygun yarsuvat, can topsakal gibi dahiler sayesinde bir daha galatasaray'ı euroleague'e almamaktan bahsediyor.

    http://www.hurriyet.com.tr/…get_id=6017078864388168

    ünal aysal'ı çok arayacağız öyle gözüküyor…
  • galatasaray'ın yeni başkanı dursun özbek'in yönetim listesinde yerini alarak geri dönmüş kişi.

    önceki deneyiminde ergin ataman'ı yeme yolundaki sayısız girişimi boğazına oturup da başarıya ulaşamayınca çareyi gitmekte bulmuştu. öğrendik ki geri dönmüş. bu sezonki kötü saha sonuçlarından cesaret aldı herhalde, tekrar bir deneyecek, du bakalım..
  • dursun özbek, ural aküzüm'ü görevde bırakacağı yönünde açıklamalar yapmıştı ama can topsakal'ın basketbolun başına geçeceği tekrar konuşuluyor. ataman'ı da ekrem memnun'u da daha zor günler bekliyor artık. biz kadın basketbol takımını iki üç takviyeyle nasıl tekrar avrupa şampiyonu yapabiliriz diye hayal kuruyoruz adamlar transfer yapmadıkları, takımı koruyamadıkları gibi daha da baltalıyorlar. umarım duyumdur sadece...
  • basketbol şubesinin başına getirildiği söyleniyor. ergin ataman ayrılır muhtemelen durum kesinleştikten sonra.
  • yaptığı hesapların içerisinde boğulmasını arzu ettiğim galatasaray basketbol şubesinin bülent tulun'u.

    murat özyer ve can topsakal ikilisi ile birlikte tersten dream team'i kurmuş olduk resmen, allah sabır versin galatasaray taraftarına.
  • "ne oldu canım, yine mi diş geçiremedin?" diye sormak istediğimdir. ergin ataman'ı yemek, o kadar da kolay değilmiş demek ki.

    üçüncü denemede olur belki, kısmet..
  • ergin ataman'i degil ama ekrem memnun'u yemistir maalesef. yonetim ve kodamanlar kadin basketbol subesini her sene eurolig'e damga vurabilecekken 5 paralik ettiler. gereksizler surusu...
hesabın var mı? giriş yap