• u-15 milli takim kalecisi, halen altyapisindan yetismis oldugu goztepe'nin kalesini korumaktadir. a takima yukseldikten sonra birkac yila turk futbolunun en onemli kalecilerinden biri olacak. goktug minik takim yildiz takim vesaire derken 6 yasindan beri goztepe altyapisinda. kapi gibi kaleci tanimina uyuyor, su anda 15 yasinda ve boyu 1.95.

    bes bucuk yil once daha hic kimse adini dahi bilmezken sozlukte cenk gonen basligini acmistim. goktug konusunda da en az cenk kadar iddialiyim. bakalim birkac yil sonra bu baslikta kac entry olacak merak ediyorum.
  • şu anda münihte turnuvadadır kendisi.gururla bekliyoruz büyüyüp eldivenleri eline geçirmesini.
  • u-16 milli takimdan yoluna devam eden aslan parcasi.

    http://www.goztepe.org.tr/default3.asp?id=1391
  • göztepe a takımına alınmış kaleci. her daim kaliteli kaleci yetiştiren alt yapımız yine işini yapmış. bu sefer maddi nedenlerle elden kaçırmayacağımız da belli. umarım, sık sık forma şansı bulur ve önümüzdeki sezon, hatta 1-2 hafta içinde birinci kaleci olur. en az mevcut kaleciler kadar oynayacağına da inanıyorum.
  • 1996 konak doğumlu milli kaleci. 9 yıldır bünyesinde bulunduğu göztepe ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.
  • henüz 16 yaşında olmasına rağmen, gelecekte büyük bir kaleci olmasına kesin gözüyle bakılan dev kalecimiz.

    göztepe taraftarının baskısıyla bu hafta oynanacak olan kartalspor mücadelesinde kaleyi korumasını bekliyoruz.

    u16 slovakya maçından http://pic.twitter.com/bdchp2vx

    http://www.fanatik.com.tr/…k_3_detail_89_262029.htm
  • u17 milli takımının da kalesine geçmiştir. göztepe u18 ve a2 takımlarında piştikten sonra elbet sıra a takıma da gelecektir.
    (bkz: göztepe altyapısının yeni yıldız adayları)
  • artik yasi 19 olan goztepeli. en azindan turkiye kupasi'nda falan oynatilmasi ve 2. kaleci yapilmasi lazim. u-19 milli takiminda falan oynayan bir adamin belli bir potansiyeli var demektir. cenk gonen kaleye gectiginde 16 yasindaydi.

    duzenleme: goztepe'nin son 3 haftaya hedefsiz olarak girmesi dolayisiyla 4.kaleci olarak basladigi sezonda ilk 11'e yukselmis ve ilk resmi lig macina cikmistir. ilk macinda 2 gol yese de gollerde ve diger pozisyonlarda bir hatasi yoktur. kalan 2 macta da kaleyi koruyup gelecek sezon en azindan 2.kaleci olarak devam edecek gibi gorunuyor.
  • bugünkü alanyaspor maçında onuruyla oynamak dışında bir hatası olmamasına rağmen şiddete maruz kalan genç yeteneğimiz. tabi sahada hakemi öldürmeye çalışanın serbest bırakıldığı bir ülkede artık deplasmanda iyi oynayan kaleciyi de döverler, devamı gelir. kadın şiddeti de aile içi mesele denerek hoş görüldü, şimdi sokaklar kadın şiddetinden geçilmiyor. futbol için de artık durum bu. çocuğa bildiğin yaradana sığınıp dalmışlar.
  • iyi kaleci belli ancak bugün ki kaçış sahnesi oldukça komik !

    evet diyebilirsiniz ağlanacak hale neden gülüyorsun diye allah'tan çocuğa vurmaya çalışan "yeşilli" bi eleman tam vuracakken ayağı kayıp yere düşüyor. neyse bi şey diyemiyoruz sadece izliyoruz ve gülüyoruz.

    bu olaylara neden olan taraftarlar utansın. üstüne alınmayanlara ben ithaf ediyorum sorun değil.
hesabın var mı? giriş yap