• diyanet işleri başkan yardımcısı(ydı). şu günlerde ise ali bardakoğlu'ndan görevi devralıp diyanet işleri başkanı olacağı söylenen kişi.
    http://haber.gazetevatan.com/…askan/339958/1/gundem
  • diyanet'in 17. başkanıdır. hadis hocasıdır. diyarbakırlıdır aslen.
  • yeniyi eskiyle kıyaslamak milli sporumuz o yüzden ihmale gelmez.

    mehmet görmez düşünsel anlamda, ali bardakoğlu'yla hemen hemen aynı çizgide. diyanete girişi de bardakoğlunun başkanlığıyla başlar zaten. halef selef olayı. kişisel olarak biraz daha zeki ve araştırmacı bir insan görmez. en büyük farkıysa sıcakkanlı oluşu. bir diyanet işleri başkanına sempatik demek çok şık durmayabilir ama bunu da burdan başka biryerde kimse dile getirmez. şayet medyadan uzak durmazsa tüm ülkenin sevgisini ve sempatisini kazanacaktır. hatta ileri giderek söylüyorum. insanlar bu entelektüel, samimi başkanı sekizyüz küsür rakımlı tepede görmek isteyeceklerdir. ülkenin havasını değiştireceği kesin.

    eski başkan ateistlerin de diyanetiyiz demişti hatırlarsanız. o sözlerin karşılığını önümüzdeki yıllarda fazlasıyla göreceğiz.
  • kurban bayramı namazı öncesinde verdiği vaazda “kimse bize hayvan sevgisi, hayvan hakları dersi vermeye kalkmasın” diyerek, paradokslardan paradoks beğendiren zattır.
    yok canım, sana hayvan haklarını öğretmek ne haddimize. daha insan haklarını öğrenememişsin ki hayvan haklarını öğretelim.

    http://www.milliyet.com.tr/…010/1315071/default.htm
  • zehir mehir bi' şeyler diyor: http://www.ntvmsnbc.com/id/25164418/
  • facebook ve twitter'ın günah olduğunu söylemiş. bardakoğlu'nun yerine bir mollanın atandığını bilmiyordum doğrusu. diyanet'e oldum olası uyuzum, kendilerini "fetva vermekle yetkili" bir çeşit şeyhülislamlık zannediyorlar. halbuki bunların görevi, tanımı gereği, hanefi-sünni islam anlayışının taşıyıcısı olan imamlara ve müezzinlere maaş vermek, lojistik hizmetler sunmak, falan filan.

    adam, hakikaten soyadı gibi, görmüyor. gözleri görmez, kulakları işitmez, falan filan. eskiden hep "solcular köprüye, renkli tv'ye karşı çıkarlar" diye vızıldarlardı. dönüp dolaşıp nereye geldik? diyanet, başkanın ağzından, alenen teknoloji düşmanlığı yapıyor.
  • mevlit kandilinin 14 şubatla aynı güne denk gelmesi üzerine yaptığı konuşmada hz. muhammed'e sevgililer sevgilisi diye hitap etmişliği de vardır.
  • göreve başladığında bıyıklı iken son zamanlarda sakal bırakmıştır. uzun bir aradan sonra sakal bırakmış bir diyanet işleri başkanı görevinin başındadır.
  • sakal bırakmış. uzun zamandır sakallı bi diyanet reisi olmuyordu. allah var yakışmış.
  • diyanet işleri başkanı.
    fener rum patriği bartholomeos 'un her yıl yaptığı ve geleneksel hale gelen ramazan ayı arifesinde diyanet işleri başkanlığı ziyaretinde, vermiş olduğu bir fincan takımı hediyesi ile gözüme girmiş, benden ayakta ve ellerim patlarcasına alkış alan şahıs. bohaha.
    bartholomeos amcamız ise, daha anlamlı bir hediye ile gelmiştir. arapça kuran hediye ederek hediyenin anlamlı ve doğru seçilmesi gerektiğini hatırlatmıştır.
hesabın var mı? giriş yap