• cumhuriyet halk partisi, yüksek seçim kurulu temsilcisidir. mevzuata hakimiyeti, içtihat birikimi ve sahada karşılaşılan vakaya ait sorunu çözme konusunda alanında tektir. fiili olarak hocam gibi görmekle birlikte (ki bu hocam tanımlamasından pek hoşlanmaz) türkiye'de seçim hukuku alanında en donanımlı kişi olması kuvvetle muhtemeldir.
  • muharrem ince'yi tehdit ettiği iddia edilen kişi. algı yanılması mı bilmiyorum ama ben de "yanlış bir şey söylersen" ve "recep tayyip erdoğan" dendiğini net duyuyorum. gerisi yok.
    ilgili video: https://twitter.com/…tatus/1012031360595382275?s=19
  • bu videoda, sandıklar daha açılmadan muharrem ince’ye ne söylediğini açıklaması gereken zattır. bölük pörçük recep tayyip erdoğan’ın bahsi ediliyor akabinde muharrem hocanın yüzü düşüyor.

    https://youtube.com/…feature=youtu.be&v=l2pflb8dcxm
  • kafayı mı yediniz lan siz? nasıl komplo teorisyeni psikopat oldunuz siz?
    mehmet hadimi yakupoğlu chp' nin ysk' daki temsilcisi ve avukatıdır. ysk' daki seçimlerin düzgün işleyip işlemediğini kontrol eder ve bunu parti yönetimine raporlar. sapına kadar chplidir ve seçim hukukunu karşılaştırmalı olarak çok iyi bilir.
    ahhh, keşke chp genel merkezinin ne kadar amatörce iş yaptığını bilseydiniz de mehmet bey' in ne fısıldadığına odaklanmasaysınız!
    toplanın evlatlar;
    size mehmet hadimi yakupoğlu' nun orada ince' nin kulağına ne fısıldadığını söyleyim.

    adilseçim.net adı verilen ve hiçbir zaman kısmi olarak bile çalışmayan 100 (yüz) üzerinden 0 (sıfır) not alan bir sistem kurmuş chp. bununla ilgili şikayetler hadimi bey' e gün boyu geldi zaten, çünkü onun seçim günü görevlerinden biri de adilseçim ile ysk sonuçlarının uyup uymadığını ysk başkanıyla aynı odadan takip etmek. ysk başkanı sadi güven o gece çişe bile giderken telefonunu o odada bırakmak zorunda kaldı.

    fakat dediğim gibi sonuçlar kıyaslanamadı. çünkü aa' dan başka sonuç yok ortada. adilseçim çalışmadı, hiç çalışmadı. çalışıyormuş gibi yaptılar, tutanakları elle saydılar, altından kalkamadılar.

    genel merkezde görevli birkaç arkadaşlarım, dönen bütün boklukları anlattı.

    uzun lafın kısası;
    hadimi bey,ince' nin kulağına eğilip "aplikasyonumuz çalışmıyor, elde ettiğimiz sonuçları ysk' dakilerle kıyaslayamayacağım, bu yüzden hiçbir itirazda bulunamayacağım, bilginiz olsun efendim" diyor.

    ince' nin yüzü düşüyor çünkü "ulan yine bir boku beceremediniz" diye kendi partisine kızıyor.

    aslında bütün bunlara sebep olan ve masum gibi görünen olgu şu:
    aklına sıçtığım sandık görevlileri ve müşahitlerin 6 saatte bir sandık oyu sayamamaları veya ilçe seçim kurullarına teslim edememeleri.
    neden?
    çünkü 1 oyumuz artacak diye güçlü olduğumuz sandıklarda 9-10 kere sayım yapıyoruz. akp bunu görünce göbek atıyor. oylarımız ilçe seçim kurullarına gidene kadar sandık sonuçları açıklanmaya başlıyor ve psikolojik olarak yenik başlıyoruz. ulan şu oyları hemen sayın götürün amk! sizin osuruktan 1 oyunuz yüzünden 400 oy sisteme ertesi gün girilebiliyor. ysk napsın amk!

    "sandıkların başında durun" lafı bize oy kazandırmaktan çok kaybettiriyor, vallahi inanın bu sözüme.

    akpliler güçlü oldukları sandıklarda bir an önce sayıp ulaştırma gayretindeler, çünkü önde başlamak onları iyice kamçılıyor.

    vallahi chp 1 tane bile sandık görevlisi atamasa tayyip aa' ya göre yüzde 60 yerine 45 ile başlardı bu seçime.

    bu seçimde ysk ve aa açısından hiçbir problem olmadı, onlar dosdoğru çalıştılar.

    oy çalındıysa sandık başında çalınmıştır, onu da ancak sandık görevlileri ve müşahitler engelleyebilirdi.
  • 19 mayıs 1963 tarihinde ankara’da doğdu. iki yaşına kadar ismini aldığı konya’nın hadim ilçesinde yaşadı. yaklaşık on yıl kaldığı kırşehir’de cumhuriyet ilkokulunu bitirerek, ortaokul birinci sınıfta merkez kale ortaokulu’na devam etti. 1975 yılında ankara’ya yerleşerek namık kemal ortaokulu ve ankara kız lisesinden 1980 yılında mezun oldu. aynı yıl ankara üniversitesi hukuk fakültesinde lisans eğitimine başlayarak, 1984 yılı haziran ayında 11. sırada mezun oldu. avukatlık stajının ardından 16.10.1985 tarihinde dönemin baro başkanı av. önder sav tarafından kendisine verilen avukatlık ruhsatnamesi ile ankara barosu’nun 8274 sicil numaralı üyesi olarak avukatlık mesleğine başladı. mamak yedek subay muhabere okulunu 1986 yılında tamamlayıp, kars 14. mekanize tugay komutanlığı’nda asteğmen olarak yaptığı askerlik hizmetini 1987 yılı başında bitirip, 27 nisan 1987 tarihinde sınıf arkadaşı av. hale (dilek) yakupoğlu ile evlendi. 1989 doğumlu mustafa hakkı, 2000 doğumlu ali isimlerinde iki çocuk babasıdır. eşi, kamu avukatıdır.

    av. mehmet hadimi yakupoğlu, serbest avukatlık mesleğine başladığı 1987 yılından bu yana mithatpaşa caddesi 26 numaralı apak işhanı’ndaki bürosunda tek başına mesleğini sürdürmektedir. mesleği dışında yapmış olduğu görevler:
    ?1994 – 1998, 2000 – 2008 abays ankara barosu avukatları yardımlaşma sandığı yürütme kurulu üyeliği,
    ?1996 – 1998 ankara barosu yönetim kurulu üyeliği,
    ?1996 – 1998 abays yönetim kurulu üyeliği ve yürütme kurulu başkanlığı,
    ?1996 – 1998 ankara barosu tüketici hakları komisyonu başkanlığı,
    ?2000 – 2011 türkiye avukatları sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakfı kurucu ve mütevelli heyeti üyeliği, vakıf genel sekreterliği,
    ?2000 – 2002 türk hukuk kurumu denetim kurulu üyeliği,
    ?2004 – 2007 türk hukuk kurumu yönetim kurulu üyeliği ve genel sekreterliği,
    ?2007 – 2008 türk hukuk kurumu yönetim kurulu üyeliği ve saymanlığı,
    ?2006 - 2011 üniversite sporları federasyonu disiplin ve hukuk kurulları üyeliği.
    ?2011 (devam ediyor) üniversite sporları federasyonu disiplin kurulu başkanı.
    ?2005-2008 chp çankaya ilçe hukuk komisyonu başkanlığı
    ?2008 – 2010 cumhuriyet halk partisi ankara il yönetim kurulu üyeliği ve il eğitim sekreterliği,
    ?2010 - 2011 cumhuriyet halk partisi ankara il yönetim kurulu üyeliği ve il sekreterliği.
    ?2010 - 2014 türkiye barolar birliği delegesi.

    ?2011 (devam ediyor) chp yüksek seçim kurulu temsilcisi.

    bkz.
  • cumhuriyet halk partisi'nin seçim hukukuna dair bütün yükünü çeken emekçisi, ysk temsilcisidir. türkiye'nin dört bi' tarafından örgütlerden kendisine yağan yağmur gibi sorulara cevap veren, yol gösterendir. genel merkez'in seçimin mevzuat ve yürütülmesi ile ilgili iş ve işlemlerinde danışılan ve söylediği yapılan tek kişidir.

    seçim süreci boyunca televizyonlara çıkan parti yetkililerinden tutun, beyanat veren bütün göz önündeki kişilerin danıştığı gizli öznedir. öylesine enteresan bi' zamanda yaşıyoruz ki, feyza altun gibi hanımefendiler bilirkişi tribinde televizyonlara çıkıp vatandaşı konu hakkında bilgilendirirken, hadimi yakupoğlu gibi kişiler neredeyse tek başına süreci sırtlayıp götürüyor. ne kadar teşekkür etsek, minnet duysak az!

    https://www.haberturk.com/…me-55-saat-surdu-2439820
  • chp’nin ysk temsilcisinin daha kıvrak zekalı olması gerekir. bugün rs fm’de yavuz oğhan’ın sorduğu hiçbir soruyu anlamadı, üstüne üstlük gollük paslarını hep boşa harcadı. yavuz oğhan da hayli sinirlendi. çünkü adam karşıdakinin konuyu nereye sürüklemek istediğini ne yazık ki anlamıyor. çok fazla medya gözükmemesi lazım
  • su anda haberturk'de kubra par'la acik ve net isimli programda secimlerin iptaline giden surec hakkinda bilgi vermektedir. ysk'nin ilgili tum toplantilarinda bulunmus bir kisidir.
  • ismini daha çok duyacağımız chp ysk temsilcisi.
hesabın var mı? giriş yap