• zeytin dalı harekâtı kapsamında afrin’de devam eden operasyonlar esnasında, 10 şubat 2018 tarihinde şehit düşen kurmay pilot yüzbaşımız ve odtü havacılık ve uzay mühendisliği bölümü yüksek lisans öğrencimizdir.

    ailesine sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elden.
  • afrin harekatında, 10 şubat 2018 tarihinde şehit olan kara pilot kurmay yüzbaşı, türk askeri.

    eğitimi:
    kuleli askeri lisesi (lise)
    kara harp okulu (lisans)
    thk üniversitesi
    kara harp akademisi (kurmaylık)
    orta doğu teknik üniversitesi (yüksek lisans)

    kahraman yüzbaşımız tam olarak örnek bir türk subayı.

    barış zamanında eğitimin, bilimin en ilerisini hedefine koyan, savaş zamanı cephede en önde savaşan...
  • gerçek bir türk subayının tanımı olan şehit yüzbaşı. askeri lise ve harp okulu eğitimiyle kalmamış ülkemizin en başarılı üniversitelerinde yüksek lisans eğitimi almış. harp akademisini başarıyla tamamlayıp kurmay olmuş kara pilot kurmay yüzbaşı mehmet ilker karaman. kendisi savaş zamanı ise cesareti ile, şerefi ve onuruyla savaşmış ve şehit düşmüştür. ruhu şad olsun, çok büyük ve acı bir kayıp.
  • allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. söyleyecek bir şey yok. hem eğitimi hem de cesaret ile örnek bir türk subayı.
  • allah rahmet eylesin vatanseverin şehadetini. vatanı için erken yaşında asker olmuş. asker olmak yetmez demiş vatana bilimsel yönden de hizmet etmeye uğraşmış kendini geliştirmiş bir askermiş. tüm türkiye şu azmi gösterebildiğinde böyle şeylere ihtiyacımız kalmayacak.

    kısacık bir ömür, koskocaman bir emek, 1 saniyelik bir anda yok oluyor. allah bu ülkeyi savaşa mecbur bırakmasın ve korusun.
  • kaybettigimiz her askerimiz gibi cok degerli olan bir yuzbasimiz. biz hayatimiza rahat rahat devam edelim diye canini verenlerden bir tanesi. ne desek kelimeler havada kalir. tabii ki uzuluyoruz ama ailesinin acisi yaninda bizimki okyanusta bir kasik su.
  • rektörlükten gelen e-posta ile tüylerimi diken diken eden şerefli bir türk subayı.

    o'na ve o'nun gibilere çok şey borçluyuz... hakları ödenmez.
  • yazıp yazıp sildiğim, hakkında ne yazacağımı bilemediğim hayatının baharında kaybettiğimiz gencecik bir insan, kurmay pilot yüzbaşı, odtü yüksek lisans öğrencisidir.

    uzaklardan ailesinin acısını paylaşmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor. bugün şehit düşmesi eşi ve yakınları için asla atlatılamayacak bir travma iken, karar vericiler için sadece bir sayıdan ibaret oluşu ne acı.

    bu kadar zor yetiştirilen değerlerimizi böyle sessizce kaybetmek ne acı.
  • cenazesi bugün öğle namazına mütaakip
    izmir bostanlı beşikçioğlu camii'nden kaldırılacak, kadifekale şehitliğine defnedilecektir.
  • türkiye'nin yetiştirdiği kahraman askerlerden sadece bir tanesi. afrin'de şehit oldu. vatan topraklarının ötesinde vatan için şehit düştü. asla unutulmayacak, yetişen türk çocukları kendisi için hayatını feda eden askerini hep hatırlayacaktır.

    mekanı cennet, ruhu şad olsun.
hesabın var mı? giriş yap